Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Wie alle berichtgeving over deze coronacrisis een beetje volgt, wordt er niet vrolijk van. Het zijn voor iedereen moeilijke tijden. Maar als je geen baan hebt of binnenkort zonder baan komt te zitten, heb je het misschien juist nog wel moeilijker. Toch zijn er lichtpuntjes. 

1. Er staan nog altijd vacatures open 

Vooral in de groensector, de logistiek en technische beroepen liggen nu kansen. Het voorjaar begint en dat betekent dat er buiten nog steeds werk is. Wie een technisch beroep heeft, kan ook nu nog vaak aan de slag. Er worden nog altijd monteurs gezocht. Omdat vrijwel alle kantoormensen nu thuiswerken liggen er ook in de ICT-sector kansen. Bij onze urgente vacatures kun je zien welke functies er open staan.  

2. Je staat er niet alleen voor 

Overal in de samenleving zie je hartverwarmende initiatieven ontstaan. En vergeet vooral het zorgpersoneel niet.  Dag en nacht staan zij voor patiënten staan. Hoewel recruiter geen ‘vitaal beroep is’ zijn wij ons ook bewust van onze eigen rol. Wij zullen er alles aan doen om jou – ondanks deze moeilijke tijden – een mooie baan aan te bieden. Je staat er niet alleen voor. Samen komen we erdoorheen!  

3. Thuis kan je óók tot bloei komen 

Zit je nu thuis? Dikke kans van wel. Wat voor beroep je ook hebt, dit is misschien de kans om met een opleiding te beginnen.  Werk je via ons of wil via ons gaan werken? Via Intro Academy kun je zo vrijwel gratis een opleiding starten.