Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Intro Personeel zag in 2006 het licht. Terwijl Intro nog in de kinderschoenen stond, timmerde Gert Vermaas er al 35 jaar op los. Afgelopen jaarwisseling sloot de timmerman zijn werkzame leven af. Bij Intro Personeel welteverstaan. Als oude rot in het vak kan Gert als geen ander vertellen hoe werk je plezier geeft. Een ervaringsdeskundige aan het woord dus.

Toen Gerts vorige werkgever in de economische recessie failliet werd verklaard, zag het er voor hem, als oudere werknemer, in eerste instantie niet rooskleurig uit. Maar er gloorde hoop. Van een oud-collega hoorde hij dat Intro Personeel werknemers zocht. Contact werd gelegd en Gert kon vrijwel direct starten.

In de laatste jaren tot zijn pensioen werkte Gert via Intro Personeel bij Gebroeders Blokland. En dat met veel plezier! Zijn binnenkomst voelde als een warm bad. Hij was direct onderdeel van de groep en is dat zo’n vier jaar gebleven. Voor Intro heeft hij geen slecht woord. “Ik had eigenlijk nooit met ze te maken, en dat is een goed teken. Het was perfect geregeld. Ik heb altijd keurig op tijd mijn salaris gekregen.”

In 2017 komt een einde aan Gerts dienstverband, doordat hij de pensioenleeftijd bereikt. Hoewel Gert er op hamert om niet in het middelpunt te staan, vertrekt hij niet met stille trom bij Intro. In samenwerking met Gebroeders Blokland, wordt Gert door Intro Personeel in het zonnetje gezet.

De timmerman hoeft die dag niet zelf achter het stuur te kruipen. Recruiters Mathijs en Walter rijden de timmerman in een luxe slee naar zijn werkplek. De vakman slaat die dag met ervaren finesse de laatste spijkers in het fineerhout. Tijdens zijn laatste uurtjes op de bouwplaats wordt in een versierde bouwkeet ook de inwendige mens niet vergeten. Als de deuren van de luxe slee opnieuw openslaan, zit de bouwcarrière van Gert er definitief op.

Gert slaat nog wat laatste spijkers met koppen: “Ik genoot van mijn werk als timmerman. Zorg ervoor dat je je werk met plezier doet en dat je jezelf omringt met prettige collega’s. Dat is belangrijk, want hierdoor kon ik 47 jaar fluitend naar het werk gaan”.