Arthur van der Ham

Vestigingsmanager

Een mijlpaal voor accountmanager Kees Stam: hij krijgt per 1 april een vast contract bij Belo Groep in Linschoten. Via Intro Personeel IJsselstein kwam de Woerdenaar in contact met zijn nieuwe werkgever. “Ik zit helemaal op mijn plek!”

Via zakelijk netwerk LinkedIn kwam Kees vorig jaar april in contact met Intro Personeel. Na 14 jaar in de koeltechniek te hebben gewerkt zocht hij weer werk in zijn eerste passie: de metaalindustrie. “Bij mij begint het weer te kriebelen als ik de geur van snijolie ruik!”, zo legt de accountmanager deze bewuste keuze uit om weer terug te gaan naar zijn roots.  

“Na een aantal langdurige dienstverbanden zocht ik voor de langere termijn weer een nieuwe uitdaging”, zegt Kees. “Het liefst in een commerciële functie bij een technisch bedrijf. Bij Intro Personeel was ik hiervoor aan het juiste adres. De recruiters in IJsselstein begrepen precies waar ik naar op zoek was.”

Goede klik

Recruiter Arthur van der Ham had dan ook al snel een nieuwe functie voor Kees in gedachten: als accountmanager bij Belo Groep in Linschoten. Binnen twee dagen kon Kees op gesprek komen bij de machinebouwer. Kees blikt tevreden terug op dat eerste gesprek. “Er bleek direct een goede klik te zijn. Als snel daarna kon ik bij Belo aan de slag in een fulltime salesfunctie. Ik kreeg alle vrijheid en vertrouwen om nieuwe salesstrategieën op te zetten en de website van een nieuwe uitstraling te voorzien.”

Contract

Inmiddels heeft Kees een jaar lang met plezier via intro Personeel bij Belo Groep gewerkt. Per 1 april gaat de accountmanager dus definitief aan de slag bij de onderneming. “Ik zit helemaal op mijn plek”, zegt Kees. “Niet alleen omdat de metaalindustrie mijn eerste liefde is, maar ook omdat ik alle vrijheid en ruimte krijg om op basis van mijn deskundigheid en ervaring de salesactiviteiten zelf aan te pakken en in te vullen. Overigens: ook over de dienstverlening van Intro ben ik tevreden. Arthur belde mij regelmatig om te vragen hoe het ging en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract. Dankzij Intro heb ik mijn droombaan gevonden.”