Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Mensen blij maken met een mooie baan. Daar doet Arjan de Lijster het voor. Sinds begin februari is hij recruiter op vestiging Barendrecht. “Het leuke aan mijn baan vind ik het contact met mensen.” 

De 20-jarige Arjan is voor Barendrecht een regelrechte versterking. Eerder deed hij namelijk al ervaring op als intercedent bij een ander bureau. “Omdat ik veelvuldig koud moest bellen, sloot deze functie niet aan bij wat ik leuk vond.” 

Via een vriend kwam hij in contact met Intro. De rest is geschiedenis. Inmiddels heeft hij zijn eerste meters als recruitment consultant afgelegd. Een baan die helemaal bij hem past. Hij geniet dan ook volop van zijn nieuwe plek in Barendrecht. “Mijn functie is zo leuk omdat je heel veel contact hebt met mensen. Ik vind het erg plezierig om mensen blij te maken met een mooie baan. Ook het contact met bedrijven op zoek naar een werknemer is erg leuk. Verder heb je elke dag nieuwe uitdagingen door de verschillende vacatures en ik geniet erg van de samenwerking met andere vestigingen.”