Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Zoek je een internationale baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Hier is ‘ie! Bij Intro EU Staffing staat een uitdagende vacature open voor een recruiter. Iemand die dat zeker kan beamen is Lennart Blokland. Zelf recruiter bij de internationale tak van Intro Personeel. “Het is een pioniersfunctie waarin je te maken krijgt met mensen uit verschillende culturen.” 

Wat ga precies doen?

“In deze pioniersfunctie  krijg je veel vrijheid, maar je hebt ook veel verantwoordelijkheid. Op het kantoor in Alblasserdam werk je samen met collega’s aan het invullen van vacatures bij onze opdrachtgevers. Werkzoekende kandidaten uit heel Europa breng je met hen in contact. Als er een match is, kan de desbetreffende persoon er aan de slag. Je voert daarom ook intakegesprekken. Verder pleeg je acquisitie om klanten binnen te halen en zoek je naar nieuwe inkoopkanalen. Ook bezoek je regelmatig klanten. Zo ben je beter in staat om de juist match te maken.”

Wat is er zo leuk aan deze baan?

”Het leuke aan deze functie dat ‘ie erg veelzijdig is. Je krijgt namelijk te maken met mensen uit verschillende culturen. Dit zorgt ervoor dat het allemaal erg dynamisch is. Het is een cliché, maar geen één dag is hetzelfde. Bovendien help je niet alleen Europeanen aan een duurzame baan in Nederland, het gaat om meer. Indirect help je ook anderen. Door de nieuwe persoonlijke situatie van de werknemers verandert vaak ook de situatie van hun familie. Vaak verbeteren hun omstandigheden omdat de financiële situatie er door de nieuwe baan op vooruit gaat.”

Nog meer bijzonderheden?

“Jazeker, je reist met enige regelmaat naar Europese landen voor zakelijke afspraken. Je brengt bijvoorbeeld een bezoek aan één van onze samenwerkingspartners in het buitenland.”

Wat voor persoon zoeken we?

“We zoeken een daadkrachtige persoonlijkheid die out-of-the-box kan denken. Bovendien heb je ervaring met het werven van personeel. Dit is jouw tweede of derde carrièrestap. Verder spreek je je talen. Zonder Engels en Duits red je je niet in deze baan. Het is bovendien een pre als je ook nog Pools, Hongaars of Roemeens spreekt. Natuurlijk heb je een commerciële instelling. Je herkent kansen in de markt en speelt daar op in.”

Wat levert het op?

“Allereerst krijg je hartstikke leuke collega’s. In een klein team werken we aan onze doelstellingen. Je werkt niet alleen samen met je collega op kantoor in Alblasserdam, maar ook met een EU Staffing-recruiter in Roemenië. Verder is Intro Personeel een erg leuke organisatie om voor te werken. Naast goed salaris krijg je 31,5 vrije dagen. Bovendien niet onbelangrijk: er zijn regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Bijvoorbeeld de jaarlijkse bedrijfsreis of een sportavond. Zo leer je jouw ruim 80 collega’s niet alleen onder werktijd kennen, maar ook op andere momenten.” 

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct:
https://www.intropersoneel.nl/over-intro/werken-bij/recruiting-consultant-eu-staffing