Johan Vermeulen

HR-Manager

De strijd met het coronavirus is nog niet voorbij, maar er komen positieve geluiden vanuit het RIVM en het kabinet. Ondertussen worden de strenge maatregelen versoepeld. Maar we blijven elkaar hard nodig hebben om samen te wennen en elkaar in het oog te houden.

Gelukkig zien ook wij het steeds meer de goede kant op gaan. Zo hebben we de afgelopen weken nieuwe vacatures van bedrijven binnengekregen. Banen waarin jij veilig aan de slag kunt gaan en die heel goed bij jou kunnen passen. Wij zien, net als onze recruiter Mees, nog genoeg kansen.

Ook hebben we veel mensen aan een baan kunnen helpen. Bijvoorbeeld Arnold als werkvoorbereider en Nick als procesoperator.

Heb je dus een vacature gezien die helemaal bij jou past? Solliciteer snel en wij nemen telefonisch of via de video contact met je op! Of heb je misschien vragen? Bel ons dan direct!

Hoe werkt solliciteren tijdens corona?

Onze medewerkers werken (veilig) op kantoor of thuis om je aan jouw droombaan te helpen. En een kennismaking of vervolg? Die doen we via WhatsApp video, telefoon of via Microsoft Teams! In onderstaande video zie je een voorbeeld van een sollicitatiegesprek via video:

Heb je vragen Bel dan naar een van onze vestigingen!

Bekijk hier alle openstaande vacatures