Jenty Vink

Recruitment Specialist

Deze onzekere tijden hebben we niet eerder meegemaakt. Gelukkig hebben wij in deze crisis tientallen mensen kunnen helpen aan een baan!

Arnold Slob is een van de mensen die we konden matchen aan een baan die perfect bij hem past. "Mijn cv heb ik op Indeed gezet en meteen kreeg ik van meerdere bureaus vacatures en gesprekken aangeboden." Na 2 weken zoeken en veel aangeboden vacatures verder werd Arnold gebeld door Jenty van Intro Personeel.

“Jenty stelde precies de goede vragen en was samen met mij echt op zoek naar wat ik eigenlijk wilde. De eerste vacature was meteen een match! Daarom heb ik ook voor Intro gekozen. Ik werd niet als een nummer behandeld, er werd naar mij als persoon gekeken.” De intake en vervolg gesprekken vonden allemaal per video plaats. “Het fijne aan video-bellen is dat je het overal kan doen. Thuis, op je werk, in de auto, noem maar op. Natuurlijk heb ik wel even nette kleding aangetrokken voor het gesprek.”

Arnold gaat bij Dolderman aan de slag als Werkvoorbereider waar hij (met gepaste afstand) een goed gesprek heeft gehad. Afgelopen week mocht hij aan de slag. Veel succes Arnold!