Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Jaco Evers werkt sinds dit najaar als recruiter op vestiging Krimpen aan den IJssel. Hij hoopt veel mensen van dienst te kunnen zijn als recruiter. “Ik help graag mensen en vind dat in deze baan terug.” 

Na anderhalf jaar op de leliekwekerij van zijn vader hebben gewerkt, komt Jaco erachter dat hij verder wil. “Ik zocht een nieuwe uitdaging”, licht hij desgevraagd toe. “Ik merkte dat ik stil stond en toe was aan een professioneler bedrijf die meer oog had voor de ontwikkeling van mensen.” 

Als recruiter op vestiging Krimpen denkt hij zich zeker verder te gaan ontwikkelen.  “Ik hoop hier op zoek te gaan met zowel ondernemers als werkzoekenden naar wat hen het meest zou helpen en naar hoe dat er voor hen uitziet. Ik speel graag daarin een rol door op zoek te gaan naar de juiste match. Als de match goed is, worden beiden op de langere termijn geholpen.” 

Aan zijn motivatie ligt het in ieder geval niet. “Ik help graag mensen en dat vind ik in deze baan terug. Ik hoop ook veel mooie contacten met bedrijven op te bouwen en veel mensen aan een prachtbaan te kunnen helpen. Wellicht komt de ervaring in de tuinbouw mij nog daarbij van pas.”