Jenty Vink

Recruitment Specialist

Dankzij Intro Personeel IJsselstein gaat Kenneth van Drie weer fluitend naar z’n werk. De monteur ging onlangs aan de slag bij Hermeta in Asperen. Hij zit nu helemaal op zijn plek bij de leverancier van bouwproducten.

Hoewel Kenneth leuk en uitdagend werk heeft, gaat hij zich toch oriënteren op een andere baan. De inwoner van Nieuwegein is monteur technische dienst. Het is zijn verantwoordelijkheid om storingen bij verschillende machines op te lossen en collega’s daarbij aan te sturen. Dit brengt echter ‘kopzorgen’ met zich mee. Kenneth is aangenomen om in de Randstad te werken. In de praktijk zit hij helaas vaak in het zuiden van het land. Reden genoeg om een andere job te zoeken.  

Meer rust

“Ik nam contact op met verschillende bemiddelingsbureaus in en om Nieuwegein”, vertelt hij. “Uiteindelijk ondernam Intro Personeel erg snel stappen.” Hij kan op gesprek bij Hermeta, een leverancier van bouwproducten in Asperen. Met dit bedrijf is er meteen een goede klik. Kenneth kan aan de slag als monteur technische dienst, maar geeft nu geen leiding meer aan een team onder zich.  Hermeta is een mooie nieuwe stap in de loopbaan van Kenneth. Uiteraard denkt hij nog steeds mee met oplossingen. De keuze voor deze functie geeft Kenneth meer rust dan zijn oude werk. “Ik nam vroeger het werk toch vaak mee naar huis”, vertelt hij. “Nu is klaar ook echt klaar.” Ook de communicatie met Intro is hem goed bevallen. “Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.”

Gelukkig

Kenneth kan iedereen die op dit moment niet helemáál fluitend naar zijn werk gaat, aanbevelen om eens om zich heen te kijken. “Waag de sprong! Doe wat je leuk vindt, want daar word je het gelukkigst van!”