Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Hoewel hij een vaste baan als productiemedewerker heeft, schakelt Kevin Gerrets Intro Personeel in om met hem te zoeken naar een nieuwe uitdaging. Dat lukt: per 1 april gaat de Dordtenaar aan de slag bij een nieuwe werkgever in de Drechtsteden.

De 24-jarige productiemedewerker zocht meer uitdaging. Bij zijn vorige werkgever deed hij vooral productiematig werk: eenzijdige en afgekaderde werkzaamheden op dezelfde werkplek. Door gedegen zoekwerk van Intro Personeel heeft Kevin na 3,5 jaar trouwe dienst een nieuwe baan die beter aansluit bij zijn kwaliteiten en toekomstbeeld.

Op de eerste aprildag van dit jaar gaat hij namelijk aan de slag bij zijn nieuwe werkgever. Recruiter Hans van der Meulen denkt dat Kevin meer afwisseling en uitdaging gaat vinden. “In zijn nieuwe baan als allround productiemedewerker heeft hij daar de mogelijkheid om verder tot bloei te komen en zijn capaciteiten en talenten op de juiste manier in te zetten. Hij krijgt afwisselende en diverse werkzaamheden, heeft meer zelfstandigheid, kan meedenken en kan zich bezig gaan houden met het complete productieproces. Dit is precies wat hij zocht. Last but not least: hij heeft bovendien zicht op een vast contract bij zijn nieuwe werkgever en mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie.”

Ook als je dus een vaste baan hebt, kun je dus terecht bij Intro Personeel. Wil jij je talenten ook volledig benutten en verder tot bloei komen? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of neem contact op met één van onze recruiters. Wie weet, begin jij binnenkort ook aan een nieuwe uitdaging waarbij je fluitend naar je werk gaat en vol energie weer naar huis gaat.