Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Hij gaf in Lelystad sportles aan kinderen. Nu doet Remco de Kort heel wat anders. Personeel werven op vestiging IJsselstein. “Ik haal vooral veel energie uit het werken met mensen en het behalen van resultaat.” 

Mond-tot-mondreclame. Op die manier maakte Remco kennis met Intro Personeel. Zijn zwager was ‘zeer te spreken’ over het bedrijf. En zo ging het balletje rollen. “Voor ik het wist had ik in maart een gesprek met één van de recruiters. Uiteindelijk ben ik 1 september aangenomen en begonnen op vestiging IJsselstein. Wellicht heb ik daardoor wel de langste sollicitatieprocedure op mijn naam staan.” 

Mensen

Het zij zo. Inmiddels is hij dus alweer even bezig in zijn nieuwe vak. “Ik zocht vooral iets waar ik bezig kon zijn met mensen. In mijn vorige werk als sportconsulent was ik vanuit het lesgeven doorgegroeid naar meer beleidsmatig werk wat mij niet zo goed lag. Ik haal vooral energie uit het werken met mensen en het resultaten zien van werk. Daarom ging ik op zoek naar een baan waarin dat goed terugkwam. Dat is hier het geval.” 

Hij kijkt dan ook uit naar de komende tijd, zegt Remco. “Ik verwacht dat ik veel moet leren omdat dit vak nieuw voor mij is. Maar ik verwacht ook dat ik wel op mijn plekkie land. Dit is een leuke club mensen waar ik mij thuisvoel. Voor nu kijk ik dan ook uit naar het opbouwen van mijn netwerk en het maken van mooie matches. Dat je een klant én kandidaat gelukkig kan maken met elkaar. Dat is toch supergaaf.”