De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

1. Waterontharder

27 maart, 2024
Werkzaam bij Intro Personeel
Tom van Reeuwijk

Huidige bod: €150,00
Bieden vanaf €200,00

Altijd al op zoek geweest naar een mooie Waterontharder?

Productomschrijving

Kalk in drinkwater ontstaat door de aanwezigheid van mineralen zoals calcium en magnesium. Hoewel het met het blote oog niet zichtbaar is, heeft het invloed op ons dagelijks leven. Bij opdrogen wordt kalk zichtbaar en veroorzaakt het lelijke vlekken in de badkamer en schade aan apparaten zoals boilers en espressomachines. Bovendien beïnvloedt kalk de huid en smaak van water.

AquaStar waterontharders filteren kalk uit leidingwater via ionenwisseling. Dit zorgt voor zacht water in je hele woning. Hygiëne is belangrijk, dus onze waterontharder spoelt ook inactief water weg om bacterievorming te voorkomen. Je kunt de resthardheid instellen om de smaak te optimaliseren en materialen te beschermen. Het Nederlandse drinkwater behoort tot de wereldtop en AquaStar beschermt deze kwaliteit door jaarlijkse controles. Zo geniet je altijd van hoogwaardig drinkwater.

  • Voorkomt lelijke kalkvlekken in de badkamer
  • Verlengt levensduur van o.a. boilers, waterkokers en espressomachines
  • Een zachtere huid
  • Vakantiemodule voorkomt vorming van bacteriën
  • Instelbare resthardheid tegen aantasten van materialen
  • Eenvoudige installatie
  • Inclusief 60 kg zout, afvoerset PL500: 7 mtr slang, 3 rvs slangklemmen, keerklepje en afvoerknie
  • Aansluitmogelijkheid op rioolafvoer is noodzakelijk

Deze waterontharder is van het merk: Aquastar. Nieuwprijs rond de €1000,-. Interesse in deze waterontharder? Doe een bod via de knop onderaan deze pagina.

Inzamelingsactie

Deze waterontharder is onderdeel van een inzamelingsactie voor Florys Foundation. Al het geld wat wordt opgehaald gaat rechtstreeks naar Florys Foundation.

Wat is Florys Foundation?

Met onze bedrijven verdienen wij geld. We vinden het belangrijk om een deel daarvan te reserveren voor goede doelen en lokale initiatieven. Bijzonder doel van onze foundation zijn de projecten in Oeganda die wij samen met Stichting ZOA hebben opgezet. Wij vinden het gaaf om de voortgang in deze projecten te zien en te volgen. Waar eerst kansarme jongere op straat rondzworven, hebben zij nu een baan met opleiding gekregen. Ook helpen wij mensen met het starten van hun agrarische onderneming door het verstrekken van micro-kredieten. Zoals genoemd willen wij ook dichterbij huis van betekenis zijn. Zo koken wij als collega’s iedere maand voor dak- en thuislozen in Rotterdam. Ook zijn wij betrokken bij een lokaal project als Deelcafé de Buurman, die bewust wil omzien naar mensen die zich eenzaam voelen.

Doe een bod

Gerelateerde artikelen

Vicnent van den Hoeven is orderpikcer bij Houthandel Van Dam

Bij Houthandel Van Dam is Vincent met veel plezier orderpicker

Orderpicker Vincent van den Hoeven werkt met veel plezier bij Houhandel Van Dam. Op de zijlader en heftruck zorgt hij ervoor dat alle goederen getransporteerd worden. “Er is hier een gezellige werksfeer.” Het is een warme werkdag voor Vincent. De thermometer slaat meer dan 25 graden Celsius aan in Bunnik. Een zomerse voorjaarsdag dus. Maar […]

Lees artikel
Wilco Oosterwijk is operator bij Snoei Prefab Buidlings

Bij Snoei Prefab Buildings zit operator Wilco helemaal op z’n plek

Of het nu gebogen golfplaten, koraalrode of blauwe golfplaten zijn. Wilco Oosterwijk, machineoperator bij Snoei Prefab Buildings in Krimpen aan den IJssel, produceert ze. Begin dit jaar begon hij in deze functie. “Deze baan is een schot in de roos.” Hij had het totaal niet naar zin in zijn vorige baan, zegt de 46-jarige Wilco. […]

Lees artikel
Mobeiele telefoon, waarom je altijd een recruiter moet terugbellen.

Gemiste oproep van een recruiter? Altijd slim om even terug te bellen

Stel, je staat in de paskamer net een broek te passen als je telefoon gaat. Een recruiter, zo blijkt na een check bij je gemiste oproepen. Toch maar even terugbellen. Altijd slim om te doen. Om maar met de deur in huis te vallen: ja, het is slim om terug te bellen als je een […]

Lees artikel