Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Zet 40 recruiters bij elkaar en je hebt een zaal vol levendigheid en gezelligheid. Het is dan ook goed toeven in de zaal van vergaderlocatie In de Houtzagerij aan de rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. Terwijl er wordt vergaderd kan er worden genoten van het prachtige uitzicht over de Merwede en de tegenovergelegen Biesbosch.  

Toch gaat de meeste aandacht uit de naar de presentatie die elke vestiging geeft. Er wordt vooruitgeblikt op het nieuwe jaar en toekomstige ontwikkelingen. Ondanks de stikstofcrisis en de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans zijn de verwachtingen ronduit positief te noemen. Voor elke Intro-vestiging liggen er gelukkig nog groeikansen.  

Na een halve dag hard nadenken is het tegen twaalven dan ook tijd voor een frisse neus. Die wordt gehaald op de rivier. Door de vaartocht een RIB-boot krijgt menig recruiter een adrenalinestoot.  

Geen wonder dat de creativiteit na deze pauze losbarst. Elke afdeling presenteert een vernieuwend idee. Van een Intro-app tot een voordracht van de recruiter per video. Als beste idee komt echter het fietsplan van de HR-afdeling uit de bus rollen. Het idee om volgend jaar als het even kan op de fiets naar het werk te komen slaat aan. Iedereen blijkt graag een steentje bij te willen dragen aan een duurzamere wereld en een beter milieu. Kijk dus niet vreemd op als je in 2020 een recruiter naar het werk ziet fietsen.