Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

De 10e editie van de Intro Cup werd vrijdagavond gewonnen door een bekende winnaar: Hoveniersbedrijf ’t Hoen. Voor de derde keer in 10 jaar tijd ging het bedrijf met de Intro Cup aan de haal.

Finale

De 10e editie van de Intro Cup telde 32 teams die allemaal fanatiek streden voor de beker. Maar de spelers van ’t Hoen winnen al hun zes wedstrijden op het sportpark Souburgh met minimaal twee doelpunten verschil, waardoor ze makkelijk de finale wisten te bereiken. In deze laatste wedstrijd speelden ze tegen het Florys-team dat dapper weerstand bood. Maar ’t Hoen wist een 2-0 op het scorebord te toveren waardoor de voetballende hoveniers de finale voor de derde keer wisten te winnen. De eerdere winnaars, zoals JobUp en Otolift, van de vorige edities wisten ook weer tot de halve finales door te dringen.

Derde helft

De derde helft werd traditiegetrouw uitstekend verzorgt door de vrijwilligers van V.V. Alblasserdam. De hamburgers, kipsaté en salade smaken meer dan perfect. De 10e editie van de Intro Cup is geslaagd! Op naar volgend jaar