Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Een stelletje Bourgondiërs die mensen aan een vaste baan helpen. Zo zou je gekscherend de recruiters van vestiging Hardinxveld kunnen noemen. Desondanks hebben ze een duidelijk doel voor ogen. “Mensen werkzekerheid bieden in een baan waar ze gelukkig van worden.”

Wie het Intro-pand aan de Molenstraat binnenstapt, hoort een typerend belletje. Meestal is dat het sein voor recruiters dat er een werkzoekende kandidaat binnenstapt. Of een andere bezoeker natuurlijk.  Iedereen wordt sowieso hartelijk ontvangen. Wie wil er nu niet een vriendelijke handdruk krijgen van Johan, Arie, Huib, Jaco, Jacob of Nijs-Jan?

Monteurs

Het zijn deze recruiters die al menig kandidaat uit het damdorp en verre omstreken aan een vaste baan hebben geholpen. Van kandidaten uit Dordrecht tot Altena. Sinds 2012 is Intro Personeel in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar eigenlijk al langer actief in de regio.  De voorloper van deze vestiging zat namelijk enige tijd in Sliedrecht. Al met al, levert dat een schat aan ervaring op. “We weten wat er in de markt gevraagd wordt”, zegt recruiter Jacob Bouman. “Daarmee kunnen we gericht mensen verder helpen in hun zoektocht naar een baan. We plaatsen met name mensen in de technische productie en logistiek, maar ook monteurs kunnen we heel goed aan een nieuwe job helpen.”

Regionaal geniet Intro dan ook enige bekendheid. “We sponsoren het korfbaltoernooi in Hardinxveld, het volleyballeven in Sliedrecht en zijn bekend bij Ondernemend Hardinxveld.”

Hoewel er tijd is voor een lolletje wordt er hard gewerkt. “We houden vast aan onze processen. Wij willen het optimale eruit halen voor de kandidaat en de klant helpen aan een goede werknemer. Een kandidaat kan van ons verwachten dat we alles uit de kast halen. We willen werkzoekenden gelukkig maken met het vinden van een nieuwe baan. En daarnaast een strategisch partner zijn van onze klanten.”

Maar wat maakt vestiging Hardinxveld nu zo uniek? “We houden van lekker eten en zijn een bourgondische club mensen in een nuchter dorp”, zegt Jacob.  Verder houden we van competitie. Als vestiging doen we bijvoorbeeld mee aan een volleybaltoernooi en in de in de pauze wordt er superfanatiek gedart.” Met een knipoog: “We dromen ervan om ooit een 180 te gooien met darten.”

Contactpersoon

Dat het werk van de Hardinxveldse recruiters van betekenis is, blijkt wel uit een leuke anekdote. “Ooit hielpen we een werknemer bij een klant aan een vaste baan. Hij kreeg een logistiek uitvoerende functie. In korte tijd is deze werknemer doorgegroeid naar leidinggevende functie en is hij is onze contactpersoon geworden voor het aannemen van personeel.”

 

Ben jij op zoek naar een baan in de buurt van Hardinxveld of kunnen we je op een andere manier van dienst zijn?
Neem dan gerust hier vrijblijvend contact met ons op!