Bram Valkenburg

Accountmanager

Zijn nieuwe baan als chauffeur en logistiek medewerker bevalt Jürgen Woudenberg erg goed. Sinds begin augustus werkt hij bij CoolCat in Houten. “Ik heb het heel erg naar mijn zin in deze functie.”

“Mijn vrouw vond de vacature van Intro Personeel op het internet en schoof ‘em onder mijn neus”, legt Jürgen uit terwijl hij de vrachtauto aan ’t laden is voor de volgende werkdag. “Ik vond de vacature zo leuk dat ik direct mijn cv en motivatie heb opgestuurd naar de recruiters van Intro Personeel IJsselstein.”

Ruim een week na zijn sollicitatie kon de Zuid-Hollandse chauffeur op sollicitatiegesprek bij de kledingwinkel in Houten. Jürgen blikt tevreden terug die ontmoeting. “Ik heb een bijzonder goed gesprek gehad. Er bleek een wederzijdse klik te zijn. Diezelfde middag nog werd ik teruggebeld dat ik was aangenomen.”

Prettige combinatie

Het werk bij CoolCat bevalt de 44-jarige chauffeur prima. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bevoorraden van de kledingwinkels in de regio. “Wat mij bijvoorbeeld erg goed bevalt zijn de werktijden. Bij mijn vorige werkgever werkte ik voornamelijk binnen én in de avonduren. Bij CoolCat heb ik bovendien een prettige combinatie van binnen- en buitenwerk. Af en toe is het nog wel wat zoeken, maar dat is na twee weken niet meer dan normaal. Het werk gaat goed en ik heb erg goed naar mijn zin.”

Betrokken

Ook het contact met Intro Personeel IJsselstein is hem goed bevallen, zegt Jürgen. “Al direct vanaf het eerste moment heb ik goed contact gehad met mijn contactpersoon Jenty. Bovendien heb ik een  prettige intakegesprek met haar gevoerd.” Hij noemt de recruiters van IJsselstein erg betrokken. “Zelfs afgelopen weken heb ik nog contact met hen gehad over de aanvraag van een chauffeurskaart. Het is leuk om die persoonlijke betrokkenheid te merken.”