Carrièredag Technische Voertuigen

Het is niet altijd makkelijk om een baan te vinden met voldoende uitdaging en toekomstperspectief. Wij willen je helpen om een fijne werkplek te vinden. Daarom organiseren wij een unieke mogelijkheid om kennis te maken met Van der Vlist, een internationaal familiebedrijf met 90 jaar ervaring en passie voor transport en techniek. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van werk en verdere ontwikkeling? Lijkt het je wat om te sleutelen aan graafmachines, mijndumpers en ander rijdend materieel? Meld je dan om kans te maken op deelname aan de Carrièredag Technische Voertuigen.

Ja, ik wil hierbij zijn 
Let op: het aantal deelnemers is beperkt. Deelname is pas definitief wanneer wij dit telefonisch met je hebben afgestemd.

Op zaterdag 20 november 2021 wordt deze Carrièredag Technische Voertuigen georganiseerd door Intro Personeel en Van der Vlist. Na een presentatie, rondleiding en kennismaking heb jij misschien wel je nieuwe droombaan gevonden! Wij zorgen voor de lunch, jij hoeft je alleen nog maar in te schrijven.