Jaco's visie op mens, werk en organisatie

Wij stellen je voor aan Jaco van de Graaf. Jaco is 46 jaar en woont in Sliedrecht. Hij is een van de oprichters van Intro Personeel.

Jaco vertelt: “Tien jaar geleden ben ik samen met Nico de Jager gestart met een administratiekantoor. Dat bedrijf hebben we BOP administraties genoemd. Nico stuurde dit kantoor aan en ik ben begonnen met Intro Personeel. Een personeelsbemiddelaar in de Alblasserwaard.” De foto’s laten de verschillen duidelijk zien. En niet alleen in kilo’s. Jaco vervolgt: “Ik stond al jaren voor de klas. Ik vond het prachtig om bezig te zijn met het ontwikkelen van jonge mensen. Maar op een gegeven moment was ik toe aan iets nieuws. En dat werd Intro Personeel.”

Intro startte de hoofdvestiging in Alblasserdam. Inmiddels is Intro Personeel uitgegroeid tot een bekende regionale speler, die vanuit zes kantoren werkt. “Wij zijn een bemiddelingsbureau met een eigen concept. We bemiddelen mensen naar een vaste baan. Geen tijdelijk werk, maar een baan met toekomst. Een baan geeft zin aan het leven: het zorgt ervoor dat mensen stappen durven te zetten. De wereld verandert. Ik zie dat mensen meer behoefte hebben aan werkzekerheid dan aan baanzekerheid. Daar speelt Intro momenteel op in. Duurzame inzetbaarheid in combinatie met een goed opleidingsprogramma maakt onze mensen toekomstbestendig. Als mensen en bedrijven vervolgens tot bloei komen, dan geeft mij dat echt een kick!