Twee grote Main Coon-katers heeft Anita Borsje thuis. Het zal je dan ook geenszins verbazen dat de Papendrechtse een grote dierenvriend is. Maar ze is ook zeker een liefhebber van haar werk als recruiter. Menig kandidaat is via haar geplaatst.

Met Anita heeft Intro dan ook een ervaren personeelswerver in huis. Sinds 2008 heeft ze in sectoren als scheepvaart, elektrotechniek en machinebouw gewerkt in de functies van HR-officer, HR-adviseur en recruiter. “Werving en selectie heb ik altijd één van de leukste kanten van het werk gevonden. Tijdens mijn studie ben in dan ook als recruiter gaan werken. Omdat ik grote interesse in de drijfveren en ambitie van anderen heb, heb ik daarom ook mijn propedeuse in de Toegepaste Psychologie behaald. Dat én mijn ervaring in het HR-vak zorgt ervoor dat ik als expert bij klanten aan tafel kan zitten. Ik weet als geen ander waar ze mee te maken hebben.”

Wie Anita tegenkomt, ontmoet een dierenvriend. “Toen ik klein was, wilde ik graag ‘boerderin’ worden. Die wens leeft nog steeds. In de toekomst wil ik graag dieren opvangen en in vrede met de natuur gaan wonen. Omdat ik een groot hart voor dieren heb, ben ik bovendien veganist.”

Overigens heeft Anita niet alleen dieren als liefhebberij.  Ze is ook familiemens, kookliefhebber en wereldreiziger. Daarnaast houdt ze van muziek. “Regelmatig doe ik een karaokeavond of zit ik een paar uur achter het keyboard. Thuis staat de muziek altijd aan en ben ik lekker aan ’t zingen of dansen.”