Ooit had Anne een bijbaantje als schoonmaakster bij Intro Personeel in Barendrecht. Dat was misschien wel de aanleiding om Human Resource Management te gaan studeren aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Ze slaagde met vlag en wimpel. En dat terwijl het haar kinderdroom was om juffrouw te worden. Eén van onze collega’s vond haar cv en de rest is geschiedenis. Sinds 2016 werkt ze als recruiter in Alblasserdam. Zoals ze zelf zegt is Anne vriendelijk en heeft ze hart voor anderen. 

Anne geniet van haar werk als recruiter. “Vooral de gesprekken met kandidaten en bedrijven maken deze baan leuk. Het geeft een fantastisch gevoel als je zowel het bedrijf als de kandidaat blij kan maken met een nieuwe bemiddeling. Het is mijn doel om naar elk verhaal te luisteren en iedereen een kans te geven. Soms lijkt dat lastig, maar dan kijk je niet objectief genoeg.” ‘Neem eens wat meer afstand, dan heb je meer zicht,’ zo luidt het mooie levensmotto van Anne dan ook.

In haar vrije tijd bezoekt ze met Art, haar man, het liefst leuke steden en landen. Ook gaat de Rotterdamse graag shoppen met vriendinnen. Ze heeft natuurlijk geluk: de Koopgoot ligt bij haar om de hoek. Enige sportiviteit is Anne niet vreemd: met haar vriendinnen speelt ze graag een squashwedstrijd.