You won’t catch a wave by staring at it (vrij vertaald: je moet de kansen pakken waar ze zich voordoen) Waar Arie zijn levensmotto vandaan heeft, mag Joost weten. Wat wel vaststaat is dat het met zijn hobby golfsurfen te maken heeft. Als er golven staan aan de Nederlandse kust ligt Arie graag met z’n surfplank in het water.

Maar de Ridderkerkse recruiter doet meer in zijn vrije tijd. Hobby’s te over. Piano en gitaar spelen bijvoorbeeld. “Het is heerlijk om muziek te maken. Op de piano speel ik voornamelijk jazz, blues en klassieke of moderne muziek. Met m’n gitaar ga ik graag alle kanten op, maar classic rock heeft mijn voorkeur!”

Verder kun je Arie ’s avonds terugvinden in de sportschool en speelt hij graag een potje FIFA met zijn vrienden, of hij drinkt een biertje met hen. Zo kwam hij ook aan zijn baan. “Ik hoorde Robert, die inmiddels collega is, altijd positieve verhalen over Intro vertellen. Ik werd daardoor nieuwsgierig en heb gevraagd wat hij nu elke dag aan ’t doen was.” Dat weet Arie intussen; hij is nu zelf recruiter.  “Wat mijn functie zo leuk maakt is het zijn van de schakel tussen klant en kandidaat. Je helpt een kandidaat aan een mooie baan en het is echt gaaf als je ziet dat iemand op zijn of haar plek terecht komt. Dit geldt natuurlijk ook voor klanten. Het geeft mij echt voldoening als ik een klant kan helpen aan goed personeel. Dat maakt dat je elke dag de deur van het kantoor tevreden achter je dicht kunt trekken!”