De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Dan Nziza

Met een vrolijke lach op zijn gezicht is Dan een graag geziene gast. Iemand die helemaal op zijn plek zit in zijn werk als recruitment consultant. “Ik houd me bezig met het werven van nieuwe klanten en help tegelijkertijd nieuwe opdrachtgevers bij het invullen van hun vacatures door de juiste match te maken met een vacature. Daarnaast onderhoud ik relaties met bestaande klanten en bespreek ik de voortgang van medewerkers. Ik ben een HR-partner voor zowel mijn nieuwe als bestaande klanten.”

Hij heeft dan ook veel plezier in zijn werk. “Ik word erg enthousiast van het leggen van nieuwe contacten met mensen. Het geeft me plezier om mensen binnen hun organisatie te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Bovendien ervaar ik plezier in het benaderen van mensen en het leggen van het eerste contact.”

Van zijn werk als recruiter wordt hij dan ook erg blij. “Ik word gemotiveerd als ik mijn medemens zien bloeien in zijn of haar carrière. Mensen helpen naar een vaste baan en persoonlijk ontwikkeling meemaken, is mijn belangrijkste motivatie.”

Waarom hij zijn werk als recruiter doet? “Ik ben altijd mensgericht geweest. Ik heb sport opleiding gedaan, veel met mensen, van alle leeftijden, gewerkt en daarnaast hou ik van commerciële vraagstukken en uitdagingen.”

Dat mensgerichte komt tot uiting in een voorbeeld dat hij geeft hoe hij iemand heeft geholpen. “In het verleden was er een kandidaat die geen baan had vanwege zijn omstandigheden.  Daardoor was hij niet in staat was om boodschappen te doen en zo voor eten te zorgen. Met een team hebben we besloten om boodschappen voor hem te doen, zodat hij vooruit kon voor één week.”

In zijn vrije tijd besteed Dan aandacht aan zijn vrouw en vrienden. “Ik ben getrouwd. Ook ga ik graag naar de sportschool. Ik houd van gezelligheid en om af te spreken met vrienden. Gamen vind ik het leuk en potje FIFA is altijd welkom.” Ook op vrije dagen staat hij klaar om anderen bij te staan. “Ik ben veel betroken in mijn lokale kerk om mensen in samenleving te helpen.”