De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Hanna van de Ruitenbeek

Leuke gebeurtenissen en bijzondere momenten maakt ze als recruiter regelmatig mee, zegt Hanna. “Zo had ik eens een kandidaat die na haar contractondertekening een Merci-chocoladedoos meenam om mij te bedanken. Ontzettend lief. Of die kandidaat die ik aan de telefoon had en zo blij was met zijn nieuwe baan dat hij heel hard aan ’t juichen was. Maar ook een kandidaat die af en toe een selfie stuur met de locatie waar hij op dat moment werkt.”

Van zulke momenten wordt Hanna blij en gelukkig. “Mijn plezier zit ‘em in het contact met de verschillende mensen die ik spreek. Vaak heb je als recruiter helemaal niet zo goed in de gaten welke rol je speelt in de loopbaan van een kandidaat. Voor de meeste mensen is werk het grootste onderdeel van hun leven en een deel van hun identiteit. Zo kan je iets toevoegen aan iemands leven. Dat motiveert mij niet alleen als recruiter, maar ook als persoon.”

Hoe ze bij Intro terecht is gekomen? “Ik was op zoek naar een baan waar ik studie en werkervaring met elkaar kon combineren. Ik had eigenlijk geen idee welke kant ik op wilde en wat voor baan ik zocht. Toen kwam Intro Personeel op mijn pad. Mijn studie heb ik inmiddels afgerond, maar ik club en het werk zo leuk dat ik lekker blijf hangen.”

Anderen zou ze zeker aanraden recruiter te worden. “Als je als persoon graag een toevoeging wil  geven iemands leven, dan denk ik dat het recruitmentvak de perfecte plek voor je is. Als je om mensen geeft, het leuk vindt om met mensen om te gaan, dan is Intro Personeel de goede plaats.”

Vrije tijd is kostbaar voor Hanna. “Ik plan dit vol met mensen die om mij heen staan: mijn familie, mijn oma en mijn vriendinnen. Ik vind het heerlijk om tijd met hen te spenderen en lekker te kletsen of een drankje te doen. Verder vind ik het leuk om lekker thuis te hangen, een serietje te kijken met geurkaarsen aan of een Engelse roman te lezen. Rust vind ik heel belangrijk. Dus ik leef niet het meest ruige leven, haha.”