Een enorme liefhebber van snelheid. Zo typeert Hans zichzelf. Hij plaatst er gelijk een nuance bij. “Zolang ik het zelf maar mag besturen.” Het zal je dan ook niet verbazen dat de Zwijndrechter in zijn tienerjaren sleutelde aan alles wat maar wielen had. En dat zijn eerste baan die van autoverkoper was, vast ook niet. Hij verkocht zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s. “Ik heb drie jaar met veel plezier in die functie gewerkt en ik heb er veel geleerd.”

Voor hij het wist was hij echter een trotse werknemer van Intro Personeel. “Geen haar op mijn hoofd die daar tot op de dag van vandaag spijt van heeft!” Hoe hij dan bij Intro terecht kwam? “Een bevriende collega vertelde mij dat het bedrijf groeide en dat ze collega’s zochten. Ik had hier nog nooit over nagedacht, maar besloot om het balletje te gaan laten rollen.”

Niet veel later was hij aan ’t werk als recruiter. En dat werk bevalt hem nog steeds prima. “Mijn werk is zo leuk omdat het erg afwisselend is. Je bent bezig met ‘inkoop’, maar ook verantwoordelijk voor de ‘verkoop’. Bovendien heb je alle vrijheid en verantwoordelijkheid in je planning en de uitvoering van je werk. Je kan dit soort werk natuurlijk bij verschillende bedrijven doen, maar de bedrijfscultuur en de onderling betrokkenheid maakt mijn werk elke dag weer plezierig. Naast plezier haal ik uit dit werk veel voldoening, door mensen écht te helpen met hún toekomst en hún werkplezier.”