Wat wilde Jasmijn eigenlijk niet worden toen ze klein was? De lijst met vroegere droomberoepen is lang. Het verschilde bovendien per week. Het varieerde van dierenarts, restauranteigenaar en fotograaf tot een functie in het zakenleven. Het werd het laatste. “Als kind wist ik niet van het bestaan van recruiters af,” zegt Jasmijn. “Anders had het vast ook bij de rij gestaan. Uiteindelijk ben ik Human Resource Management gaan studeren. Een mooie combinatie tussen menselijk en commercieel.”

Na haar studie in Ede bleef ze in die Veluwse omgeving hangen. Ze was er werkzaam als HRM adviseur bij een accountantskantoor. “Na zes jaar op de Veluwe te hebben gewoond, was het voor mij tijd terug te keren naar mijn Zeeuwse roots.”  Zo kan het zijn dat ze nu weer in haar geboortedorp Sint Philipsland woont.

En haar werk? “Vanuit mijn netwerk hoorde ik enthousiaste verhalen van ondernemers die zaken deden met Intro. Door via de website te reageren op een vacature ben ik uiteindelijk bij Intro Personeel terechtgekomen.”

Het werk als recruiter bevalt haar prima. "Het is belangrijk om zowel de klant als de kandidaat persoonlijk goed te leren kennen.  Wanneer we voor de kandidaat een passende baan vinden, en voor de klant een goede medewerker, zijn we voor beide partijen van betekenis. Dat maakt het werk dat ik doe uitdagend maar ook ontzettend leuk en dankbaar.”