De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Joël van der Schans

Eerst via Intro bij een klant werken en daarna als recruiter aan ’t werk gaan bíj Intro zelf. Dat is in het kort het verhaal van Joël van der Schans. “Ik kreeg van vestigingsmanager Niels de uitnodiging om een bakkie te komen doen.” Van het een kwam het ander en intussen heeft Joël al de nodige mensen bemiddeld naar een vaste baan.

Zijn baan als recruiter vindt hij erg leuk. “Het is enorm tof om met mensen te werken en die verder te helpen in een baan. Naast de menselijke kant sluit het stukje commercie ook aan bij mij als persoon maar ook bij mijn studie die ik volg (sales & accountmanagement hbo).”

Hij maakte al leuke dingen mee als recruiter maar één gebeurtenis springt er bovenuit. “Aan het begin van mijn loopbaan hier kon ik op één dag onverwachts drie mensen aan het werk helpen. Dat vond ik enorm tof, maar de kandidaten zelf waren er natuurlijk ook erg blij mee.”

In zijn vrije tijd is Joël graag in de natuur te vinden. “Zelf zit ik bij de scouting, als lid maar ook als leiding van een groep. Het mooie daaraan vind ik om gewoon lekker buiten te zijn en van de natuur te kunnen genieten. Zeker in mijn functie zit ik veel binnen wat dan extra fijn voelt om buiten te zijn.”