Voordat Johan in het recruitersvak stapte, werkte hij maar liefst vijftien jaar in het onderwijs. Al die jaren stond ‘meester Johan’ voor de klas en zat hij in het management van de school. “Fantastische jaren waar ik met veel voldoening op terugkijk.”

Toch werd het tijd voor wat anders. Toen Intro Personeel op zijn pad kwam, was de keuze dan ook snel gemaakt. Inmiddels is hij niet meer weg te denken bij ons bedrijf. “Ik heb nog geen dag spijt gekregen van mijn keuze om recruiter te worden”, zegt Johan. “De uitdaging van mijn werk zit hem in de diversiteit van vacatures en het vinden van de juiste persoon voor die vacature. Elke dag is het weer een sport om de juiste match te maken. Ik geniet van de contacten en gesprekken! Als de juiste match is gemaakt geeft dat reden tot een ‘feestje’. Voor zowel de opdrachtgever, als de kandidaat als voor mij!”

Overigens is Johan getrouwd en vader van drie kinderen. In zijn vrije tijd geniet Johan dan ook van zijn gezin, probeert hij zijn conditie op peil te houden door te sporten en is hij politiek actief. Kortom, Johan is een veelzijdig persoon.