De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Marinde Kuiper

Marinde wist vroeger niet precies wat ze wilde worden, maar wél dat ze ‘contact met mensen’ belangrijk vond. “Nou, dat is zeker gelukt”, zegt ze nu ze Recruiter is bij Intro Personeel in Alblasserdam. “Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt.” 

Ze omschrijft zichzelf sociaal, creatief en leergierig. Dat kan ze goed gebruiken in haar werk. “Het leukste aan mijn werk vind ik de match maken tussen kandidaat en vacature. Dat iemand enthousiast is over een mooie functie en uiteindelijk echt op zijn of haar plek zit. Dat geeft mij de meeste voldoening. Wat ik ook erg leuk vind is het voortraject om tot een mooie vacature te komen, dus de juiste vragen stellen over de functie en deze omtoveren tot een toffe vacaturetekst. Het traject van vacature tot de invulling daarvan, dat maakt het werk divers en leuk! Kandidaat blij plus opdrachtgever blij is de Recruiter blij!” 

De Ridderkerkse hoeft zich in haar vrije tijd niet druk te maken of ze wat te doen heeft. Ze heeft ‘hobby’s genoeg’. “Ik vind het leuk om sportief bezig te zijn, wandelen of fitness of een potje padel doe ik graag. Daarnaast ben ik graag creatief bezig, in allerlei vormen. Ik ben echt een buitenmens; ik geniet van de natuur, van nieuwe culturen ontdekken, reizen en fotograferen. Ook houd ik van koken en lees ik graag een goed boek. Ik verveel mij nooit in ieder geval!”