Juf, dat wilde Rianne Seip worden. Het liep allemaal anders. Inmiddels is de Barendrechtse recruiter op de vestiging in haar woonplaats. “De afwisseling maakt het recruiter-zijn erg leuk.”

Voor haar opleiding Managementassistente liep ze stage bij een dorpsnotaris, bij een Rotterdams advocatenkantoor en de Rechtbank. “Al deze stageplaatsen waren erg interessant en leerzaam. Maar of ik mezelf er ook zag werken? Nee, dat niet.” Ze vond het dan ook ‘knap lastig’ waar ze haar allerlaatste stage zou doen. Via via kwam ze bij Intro terecht. “Ik dacht: prima voor een stage, daarna zien we wel verder.” Het bleek zo leuk dat ze besloot recruiter te worden. “In mijn stageperiode ondersteunde ik recruiters. Op deze manier maakte ik kennis met dit brede vak en ben ik dit ontzettend leuk en uitdagend gaan vinden.”

Het bevalt haar dus uitstekend. “De afwisseling maakt het werk erg leuk. Van gesprekken met verschillende kandidaten tot de diverse klantbezoeken. En van verdiepen in cao’s tot gezelligheid met collega’s. Het leuke in dit vak is om de juiste match te maken.”

Als ze niet werkt brengt ze veel tijd door met familie en vrienden. “Ik houd ervan om ergens gezellig een drankje te drinken, te shoppen, uit eten te gaan, een strandwandeling te maken of een nieuwe stad te verkennen.”