De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Rick den Hollander

Bij Rick kan je prima terecht om te vragen om een straatje aan te leggen. “Ik heb drie jaar bij een stratenmaker gewerkt”, vertelt hij. Maar ook als het over vlees gaat, kan je hem alles vragen. “Een jaar lang heb ik op zaterdag en in vakanties bij een slagerij gewerkt. Op zaterdagen val ik daar af en toe nog steeds in.” Rick is dus van alle markten thuis.  

Hoewel hij vroeger dacht bouwvakker of politieagent te worden, verdient hij nu zijn geld als recruitment consultant. “Mijn functie is erg leuk. Dat komt omdat ik het leuk vind om sociaal bezig te zijn. Het is leuk om mensen aan een passende baan te helpen. Ook intakegesprekken voeren vind ik leuk, omdat je dan sociaal bezig bent, maar toch een gesprekstechniek gebruikt.” 

In zijn vrije tijd is hij veel met vrienden op pad. Ik vind het belangrijk om vrienden te hebben en daar ook aandacht aan te geven. Het is altijd fijn om mensen om je heen te hebben die je mogen en die je eventueel kunnen ondersteunen.” Ook werpt hij af en toe een hengeltje uit. “Met vissen kan je het soms je hoofd gewoon even leeg maken.”