Zodra de zon schijnt is Sander buiten te vinden. Niet gek als je bedenkt dat hij opgroeide in het zonovergoten Midden-Amerika. Vier jaar woonde hij in Guatemala en zes jaar in Costa Rica. Geen wonder dat hij geniet van wat zonnestralen.

Zeven jaar was de Katwijker vakkenvuller bij ’s land bekendste supermarkt. Ondertussen volgde hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam een master Human Resource Management. Toen kwam Intro Personeel op zijn pad. “Na een aantal maanden zoeken naar een passende baan kwam ik een vacature van recruiter tegen op een vacaturesite. De functie trok me aan omdat het leek op wat ik tijdens een stage had gedaan.”

Sander maakt lange dagen op kantoor, maar heeft het uitstekend naar zijn zin bij Intro Personeel. Hij vertrekt om 7 uur van huis en is om 8 uur op kantoor. Vijf uur ’s middags keert hij weer huiswaarts. “Het werk als recruiter is leuk”, zegt Sander. “Het is een mooie combinatie van mensen helpen en commercieel wat verdienen. Het is erg gaaf als je wat voor mensen kan betekenen.” Bovendien maken zijn collega’s op kantoor zijn werk nog leuker. “De sfeer en humor zorgen ervoor dat we elke dag veel lol hebben met elkaar. Ik kan er bijvoorbeeld erg van genieten als ik een collega weer eens inmaak tijdens een potje darten.”