Sportief. Zo mag je Tim zeker noemen. Je kan hem gerust midden in de nacht wakker maken voor een echt goeie sportwedstrijd op tv. Een Formule 1-wedstrijd bijvoorbeeld. Tim kijkt niet alleen naar autosport. Ook andere sporten als wielrennen, darten en tennis hebben zijn belangstelling. Bovendien staat hij zelf ook regelmatig op het sportveld. “Drie tot vier keer in de week sta ik op het voetbalveld of in de zaal. Het niveau is bescheiden, maar het gaat er fanatiek aan toe.”

Tot zover dus zijn vrije tijd. Hoe zit het met zijn werk? Na zijn studie Organisatiepsychologie kwam hij in 2018 bij Intro Personeel terecht. “Een kennis tipte mij over een vacature bij Intro Personeel. Hij vond dat de bedrijfscultuur goed bij mijn karakter zou passen.” Die inschatting bleek te kloppen. “Ik ben gevallen voor het nuchtere karakter van Intro: hard werken met een glimlach. Bovendien is er tijd voor ontspanning en goede gesprekken.”

Zijn werk als recruiter bevalt Tim uitstekend. “Het leuke is dat je veel contacten opdoet. Elk gesprek zorgt ervoor dat je groeit als mens. Het is daarnaast prachtig om daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen. Zowel het blij maken van een klant als een sollicitant is iets dat mij erg veel energie geeft.”