Werken bij Intro als recruiter

Wat krijg je daarvoor terug? Wil jij werken bij Intro? Wil je onderdeel zijn van de Florys Groep? Houdt dan deze pagina in de gaten voor vacatures. Of neem contact op met een van onze locaties om te vragen naar de mogelijkheden.

Vacature: Recruiting Consultant bij Intro Personeel (fulltime)

Intro Personeel is een professionele arbeidsbemiddelaar. Wij hebben een missie! Wij geloven dat ieder mens talenten heeft ontvangen. Soms is het moeilijk om de juiste plek te vinden om die talenten te ontwikkelen. Wij helpen werkzoekenden bij het vinden van die plek. Voor onze opdrachtgevers willen we een duurzame partner zijn op het gebied van het invullen van personeelsvraagstukken. Onze werving en selectie beslaat een breed spectrum: van logistiek medewerker tot supply chain manager, van een telefoniste tot commercieel manager. 

Waaruit bestaan je werkzaamheden als ‘recruiting consultant’?

Naar welke talenten zijn wij op zoek?

Wat krijg je daarvoor terug?

Waarom mag je trots zijn op het werk dat je doet?

Als je op een verjaardag zit, wat vertel je dan over je werk? Een baan geeft zin aan een leven. In jouw functie stel je iemand in staat om zijn talenten te benutten en door het inkomen dat hij ontvangt te bouwen aan een toekomst. Het is prachtig om daar je steentje aan te kunnen bijdragen!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan jouw sollicitatie + CV naar hr@florys.nl