De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures CNC bediener (niet instellen)

Wil jij aan de slag als CNC bediener (niet instellen)? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures CNC bediener (niet instellen) bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Productiemedewerker techniek

Rotterdam
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Heb je affiniteit met techniek? Wil je graag met je handen werken? En wil je werken in een groot en gezellig bedrijf in Rotterdam-Oost? Klik dan snel verder!

CNC operator

Stolwijk
2500 - 2900
40 uur
MBO

De hele machine valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je heb je eigen plekje achter en rondom de machine waarin je bezig bent met hoogwaardige producten.

Machine Operator meubels

Rotterdam
2600 - 3000
40 uur
VMBO

Als Machine Operator zorg jij voor de juiste bewerking van de planken. Deze planken zijn met name bedoelt voor laboratorium- kasten en meubels.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operator CNC

Stolwijk
2600 - 3200
40 uur
MBO

Zoek je een uitdagende baan in de techniek met volop kansen om door te groeien? Als Operator CNC ben je de spil in het productieproces van hoogwaardige producten. Voeg je bij ons team en maak het verschil!  

Operator Lasersnijder

Bodegraven
2300 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij technisch sterk en zie jij al snel waar het probleem zit? Dan is dit de plek om jouw talenten te gebruiken als Operator Lasersnijder!

Lasrobot Operator

Roosendaal
2800 - 3400
40 uur
MBO

Herken jij bovenstaande en ben jij enthousiast geworden? Reageer dan door jouw cv te uploaden en nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Productiemedewerker Deuren

Alblasserdam
2500 - 3100
36 uur
MBO

In de werkplaats ben je lekker bezig om deuren CNC te bewerken en hang- en sluitwerk te monteren. Als Montagemedewerker werk je uiteraard graag met je handen!