De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Monteur Zonnepanelen

Wil jij aan de slag als Monteur Zonnepanelen? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Monteur Zonnepanelen bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur elektrotechniek

Gouda
3000 - 4000
38 uur
MBO

Ben jij een Elektricien die klaar is voor iets nieuws? Kom werken bij dit bedrijf  en gebruik jouw kennis in een baan met afwisseling en toekomst!

Monteur Zonnepanelen

Hardinxveld-Giessendam
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Zoek jij een klein en informeel team waarin jij je functie van Monteur Zonnepanelen kunt voortzetten? Dat is nu mogelijk. 

Monteur Grondverzetmachines

Groot-Ammers
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij de technische held die niet terugschrikt voor een uitdagende klus? Leg je moersleutels en sleutels aan de kant en solliciteer snel!   

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Inspecteur Elektrotechniek

Barendrecht
2500 - 4500
40 uur
MBO

In deze functie kom je op toffe locaties om verschillende installaties te inspecteren. Heb jij kennis van Elektro en lijkt een functie van Inspecteur je wel wat? Lees dan snel verder! 

Monteur Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Samen met je collega de weg op om de klus te klaren. Daarna weer snel de bus in om de volgende weg af te zetten. Lijkt dit jou leuk? Lees dan snel verder. 

Productiemedewerker

Numansdorp
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Meters maken en fysiek bezig zijn. Is dat wat jij heerlijk vindt? Lees dan snel verder.

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Hulpmonteur Reiniging

Werkendam
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Zin om je handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan een frisse start? Word onze nieuwe Hulpmonteur Reiniging en help mee aan het onderhouden en verbeteren van onze installaties!

Wasstraat medewerker

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en houd je van glanzende voertuigen? Kom dan ons team versterken als Wasstraat Medewerker! Klik nu op de vacature en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een schoner en stralender Nederland! 🌟

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Opzoek naar een ‘coole’ baan als monteur koeltechniek?  lees dan snel verder!

monteur junior klimaatbeheersing

Montfoort
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Klaar voor je eerste stap als junior monteur klimaatbeheersing?  Lees dan snel verder!

Keurmeester Junior

Numansdorp
2300 - 2900
40 uur
MBO

Technisch bezig zijn en zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Twee dingen waar je in deze functie continu mee in aanraking komt. Lees snel verder!

Zonnepanelen Monteur

Wil je graag meer informatie over een zonnepanelen monteur? Dan bij je bij Intro Personeel bij het goede adres. Wij vertellen je graag meer over: opleiding zonnepanelen monteur en vacatures zonnepanelen monteur.

Wat doe je als zonnepanelen monteur?

Als monteur van zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en herstellen van zonne-energiesystemen. Deze installaties zijn ontworpen om elektriciteit die door de zon is opgewekt of verwarmd water op te vangen, op te slaan en te distribueren. De werkzaamheden van een zonnepanelen monteur zijn:

  • Monteren van zonnepanelen;
  • Repareren van zonnepanelen;
  • Omvormers installeren;
  • Het verhelpen van storingen;
  • Aanpassingen in meterkasten;
  • Meetinstrumenten gebruiken.
  • Stroomonderbrekers installeren;
  • Kabels leggen.
een zonnepanelen monteur die bezig is met zijn werkzaamheden op het dak.

Opleiding zonnepanelen monteur

Intro Personeel wil je graag helpen met het behalen van een opleiding in de richting van zonnepanelen monteur. Onze opleidingsmogelijkheden worden geregeld via de Intro Academy. De Intro Academy is het leerplatform voor jouw ontwikkeling! Met dit platform willen we leren leuker en laagdrempeliger maken.

Zo kan je aan de slag bij de juiste uitdaging voor jou in combinatie met een passende opleiding om jezelf door te ontwikkelen. Ben jij benieuwd wat de Intro Academy voor jou kan betekenen als opleiding zonnepanelen monteur? Of wil je graag kijken over welke vacatures we beschikken bij Intro Personeel als zonnepanelen monteur? Klik dan op de knoppen hieronder: