Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Planner

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Barendrecht
Nieuw!
2400 - 3100
39 uur
MBO

Een leuke functie als Commercieel Medewerker Binnendienst waarbij je veel contact hebt met bouwbedrijven en aannemers en het hele ordertraject begeleid. 

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam
Nieuw!
2400 - 2700
24 uur
MBO

Op zoek naar een administratieve functie voor 24 tot 32 uur in de week? Lees snel verder!

Planner / Werkvoorbereider Montage

Schelluinen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als Planner / Werkvoorbereider Montage ben jij de spil van de organisatie als het gaat om het voorbereiden en inplannen van de werkzaamheden voor onze montagemedewerkers.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Technisch Magazijnmedewerker

Numansdorp
1900 - 2700
39 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je samen met je collega’s in het warehouse. Wil jij weten wat je allemaal doet? Lees dan snel verder.

Customer Service Food

Ouderkerk aan den IJssel
2500 - 3500
40 uur
MBO

Jij regelt het hele orderproces van a-z. Zowel intern als extern zorg je ervoor dat het goed geregeld wordt. 

Logistiek Medewerker

Schiedam
2200 - 3000
40 uur
MBO

Zorgen dat alle interne logistieke processen goed lopen. Mensen aan de balie helpen en inkopen van goederen. In deze baan doe je het allemaal!

Heftruckchauffeur

Kapelle
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Je hebt net de vrachtwagen gelost en je rijdt nu op jouw heftruck richting het magazijn. Dagelijks rij je van links naar rechts om alle goederen op de juiste plaats te krijgen. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Populierenweg 41
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel medewerker binnendienst zorg jij voor het commerciele proces met de bestaande en nieuwe klanten van a tot z.

Planner

Dordrecht
1800 - 2500
40 uur
MBO

In je werk als Transportplanner heb je dagelijks contact met klanten en je collega-chauffeurs om regionale ritten in te plannen. Het gaat dan met name om de langere termijn ritten van de afvalcontainer wagens, de zijladers, haakarmwagens en portaalwagens. Soms zijn het ad-hoc planningen, dan ben je even druk.

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en de interne organisatie. Je behandelt klantaanvragen, orders en klachten én brengt onze klanten altijd in contact met de juiste persoon. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van offertes, orders en contracten en je hebt een neus voor verkoopkansen.

Administratief Medewerker

Rotterdam
2250 - 2750
40 uur
MBO

Krijg jij energie van een nette administratie? En zie je het daarnaast als uitdaging om bezig te gaan met marketinguitingen? Dan zou deze functie van Administratief Medewerker en Management Assistent je goed kunnen passen! 

Support Medewerker Sales

Schiedam
2200 - 2500
40 uur
MBO

Met jouw klantgerichte houding, nauwkeurigheid en taalvaardigheden help je klanten wereldwijd. Jij tilt de support afdeling naar een hoger niveau.

Planner 

Stressbestendig moet je wel een beetje zijn als planner. Het gaat soms ander dan je had gewild. Als het goed is loopt alles echter op rolletjes. Dankzij jou! Of het nu gaat om transport, logistiek of personeel. Sommige planners zijn daarin gespecialiseerd en zijn personeelsplanner of transportplanner. Wie planner wil worden. Naast de planning ben je ook bezig met andere administratieve zaken en heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en klanten. 

Wie planner wil worden kan het beste een hbo-opleiding Supply Chain Management of Bedrijfskunde volgen. Om transportplanner te worden is een logistieke opleiding vaak al voldoende.  

Zie jij je helemaal functioneren als planner? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze recruiters.