De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Secretaresse

Wil jij aan de slag als Secretaresse? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Secretaresse bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Facilitair Medewerker IT

Hardinxveld-Giessendam
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij oog voor detail en een passie voor het creëren van een prettige werkomgeving? Ga aan de slag als Facilitair Medewerker IT en zorg ervoor dat ons kantoor altijd op en top in orde is!  

Telefoniste

Hoogvliet Rotterdam
Solliciteer als één van de eerste!
2350 - 2550
40 uur
MBO

Ben jij zo scherp als glas en helder in je communicatie? Als Front Office Medewerker bij onze Glas Groothandel, zul je niet door glas en lood lopen, maar wel de glanzende carrièremogelijkheden zien!

Administratief medewerker

Alblasserdam
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Ben je Administratief onderlegd en wil je bijdragen aan een beter milieu? Je zorgt ervoor dat alles administratief wordt verwerkt van het afval wat gerecycled wordt. 

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Telefoniste

Meerkerk
2500 - 2800
40 uur
VMBO

Vind je het leuk om klanten te helpen? Als telefoniste sta je klanten te woord en zorg jij ervoor dat ze zo goed mogelijk geholpen worden! 

Administratief Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3600
32 -
40 uur
MBO

Ben jij de administratieve topper die wij zoeken? Als Administratief Medewerker zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Solliciteer nu en maak het verschil!

Administratief Medewerker

Gorinchem
2500 - 3000
32 -
40 uur
MBO

Heb jij een passie voor service en sta je altijd klaar om een stap extra te zetten voor de klant? Sluit je aan bij ons dynamische team als administratief medewerker!

Support Medewerker (Tijdelijk)

Sliedrecht
2800 - 3500
20 uur
MBO

Jouw organisatorische vaardigheden maken elke dag een verschil als Support Medewerker. Ben jij klaar voor deze tijdelijke uitdaging? Solliciteer snel!

Weegbrug Medewerker

Alblasserdam
2500 - 2900
40 uur
VMBO

Heb je ervaring in de administratie binnen de logistiek? Als Weegbrug Medewerker zorg je ervoor dat elke chauffeur met de juiste informatie de deur uit gaat. 

Service Coördinator

Molenaarsgraaf
2600 - 3200
40 uur
MBO

Plannen, administratie op orde en telefonisch contact, jij kunt het allemaal of je wilt dit graag leren. Je kunt jezelf ontwikkelen op de binnendienst van dit bedrijf dat onder andere hoogwerkers verhuurt.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Alblasserdam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Jij weet de klant te overtuigen, kunt goed onderhandelen en je bent administratief sterk. Jij bent heel erg belangrijk om te zorgen dat de klanten tevreden zijn over papier- en plastic! Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan recycling.