De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Shovelmachinist

Wil jij aan de slag als Shovelmachinist? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Shovelmachinist bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Tractorchauffeur

Bergeschenhoek
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 2800
40 uur
VMBO

Lekker rijden met een goede tractor? We horen graag van je!

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
2100 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij als Medewerker Groenvoorziening op zoek naar veel afwisseling in je werk? Lees snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Voorman Groenvoorziener

Utrecht
2350 - 2950
40 uur
VMBO

Het is druk. En daarom spring je even bij. Als Voorman in het groen neem je graag je verantwoordelijkheid. Samen met de groenvoorziener klaar je deze klus. Voel jij je aangesproken solliciteer snel. 

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Machinist Groenvoorziening

Krimpen aan den IJssel
2100 - 2400
40 uur
MBO

Als Machinist in de groenvoorziening vind jij het prachtig om het gazon of plantsoen zo netjes mogelijk achter te laten. Dit alles doe je lekker in de buitenlucht op de mooiste machines.

Machinist Groenvoorziening

Montfoort
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij als Machinist Groenvoorziener gekwalificeerd, gedreven en heb je oog voor detail? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team dat bijdraagt aan het onderhoud en behoud van een aantrekkelijke groene leefomgeving.

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Maaimachinist Groen

Stolwijk
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Als buitenmens zorg jij dat bijvoorbeeld een gazon er weer strak bij ligt!

Vrachtwagenchauffeur C-CE

Vlaardingen
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een leuke functie als C of CE chauffeur?  Lees dan snel verder!

Groenvoorziener

Lopik
2100 - 2850
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Groenvoorziener?  Reageer dan snel op deze vacature!

Machinist Groenvoorziening

Sliedrecht
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Ben je op zoek naar een baan in de buiten lucht? Een baan waar je vooral machines aan het besturen bent? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Kraanmachinist

Buren
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Jij, als Kraanmachinist kijkt er al naar uit om mee te werken aan de verticale drainage werkzaamheden of andere grondverzet projecten

Shovelmachinist

Stuurmanskunst. Dat is één van de belangrijkste dingen die moet kunnen als shovelmachinist of machinist grondverzet. Met een joystick stuur je namelijk een grote machine aan. Meestal een shovel of een graafmachine. Vaak werk je op bouwplaatsen om sleuven te graven. Een goede shovelmachinist is goud waard!

Je kunt verschillende mbo-opleidingen volgen. Je begint op met de mbo-opleiding vakman GWW. Heb je die opleiding eenmaal afgerond dan kan je doorstromen naar de opleiding machinist grondverzet. Dit is een BBL-traject waarbij je tegelijkertijd werkt en leert.

Lijkt het jou wel wat om zo’n grote machine te besturen? Of heb je er al ruime ervaring mee, maar zit je zonder werk? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters. Zij komen graag met jou in gesprek.