Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Shovelmachinist

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Kraanmachinist Mobiele Havenkraan

Hoogvliet
2200 - 2900
40 uur
VMBO

Werk jij graag op hoogte? Als kraanmachinist in deze functie doe je dat dagelijks. Uiteraard staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel!

Kraanmachinist

Gouda
2300 - 3200
40 uur
VMBO

Jij, als Kraanmachinist kijkt er al naar uit om mee te werken aan de verticale drainage werkzaamheden of andere grondverzet projecten

Shovelmachinist

Vondelingenplaat
2200 - 2800
40 uur
MBO

Werk jij graag zelfstandig op grote machines? En wil je in 5-ploegen werken? Lees dan snel verder voor deze functie van shovelmachinist!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Stratenmaker Junior

Middelburg
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Ben jij jong en fit en heb je zin om het statenmakers vak te leren? Dan zit je hier bij de juiste vacature.

Machinist Grondverzet

Oud-Alblas
2250 - 2950
40 uur
MBO

Op zoek naar een mooie functie als kraanmachinist? Bekijk dan snel deze vacature. 

Kraanmachinist

Moordrecht
2500 - 2900
40 uur
MBO

Leuke functie als kraanmachinist

Kraanmachinist Recycling

Dordrecht
1800 - 2300
40 uur
VMBO

Met gevoel voor de kraan grijp jij met de poliepgrijper een stapel papier op. Er is zojuist een vracht papier gestort door de vrachtwagen. Jij gaat dit als kraanmachinist sorteren en op de transportbanden laden.  

Tractorchauffeur

Hoogerheide
2100 - 2500
40 uur
MBO

Is het rijden op de tractor jouw lust en leven? Werk je graag secuur? Maak je de openbare ruimte graag weer netjes? Dan is deze vacature iets voor jou!

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vindt je het leuk om buiten te werken? Lees dan snel deze vacature! 

Kraanmachinist GWW

Alphen aan de Rijn
2000 - 2800
40 uur
MBO

Dit loonbedrijf vindt het belangrijk dat haar personeel werkt met goed materiaal, met jou als Kraanmachinist in het bijzonder! Je komt te werken bij een familiebedrijf, dat goed voor de mensen zorgt. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Shovelmachinist

Stuurmanskunst. Dat is één van de belangrijkste dingen die moet kunnen als shovelmachinist of machinist grondverzet. Met een joystick stuur je namelijk een grote machine aan. Meestal een shovel of een graafmachine. Vaak werk je op bouwplaatsen om sleuven te graven. Een goede shovelmachinist is goud waard!

Je kunt verschillende mbo-opleidingen volgen. Je begint op met de mbo-opleiding vakman GWW. Heb je die opleiding eenmaal afgerond dan kan je doorstromen naar de opleiding machinist grondverzet. Dit is een BBL-traject waarbij je tegelijkertijd werkt en leert.

Lijkt het jou wel wat om zo’n grote machine te besturen? Of heb je er al ruime ervaring mee, maar zit je zonder werk? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters. Zij komen graag met jou in gesprek.