De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Shovelmachinist

Wil jij aan de slag als Shovelmachinist? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Shovelmachinist bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Lopik
Solliciteer als één van de eerste!
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Vind jij het supergaaf om met machines te werken in het groen? Reageer dan snel op deze vacature. 

Allround medewerker

Tilburg
Solliciteer als één van de eerste!
2800 - 3300
40 -
40 uur
MBO

Ben jij een echte natuurliefhebber? Houd je van zeer afwisselend werk maar wel max. 8 uur per dag werken? Dan is ze baan iets voor jou!

Trekkerchauffeur

Benthuizen
2500 - 3300
40 uur
VMBO

Vind je het lastig om binnen te blijven zitten? Wordt jij blij van het werken in een groene omgeving en wil je aan de slag met diverse maai-, zaai- en plantmachines? Twijfel niet en solliciteer dan nu voor de functie van Trekkerchauffeur in de groenvoorziening en ga snel aan de slag!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Kraanmachinist waterbeheer

Benthuizen
2500 - 3400
40 uur
MBO

Heb jij ervaring als Kraanmachinist en werk je graag aan waterbeheer? Kom ons team versterken als Kraanmachinist en werk met diverse kranen aan uitdagende projecten. Solliciteer nu en groei met ons mee!

Leerling Kraanmachinist

Numansdorp
2300 - 3300
40 uur
VMBO

Wil jij leren om verschillende machines te bedienen? Wil jij op diverse projecten werken?  Zie jij dit als een uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog op deze afwisselende vacature!

Machinist Groenvoorziening

Barendrecht
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Jij zorgt dat onkruid geen kans krijgt in de omgeving van Barendrecht. Als Machinist Groenvoorziening ben jij de chauffeur van de Heet Watermachine. 

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Kraanmachinist

Buren
2300 - 3200
40 uur
VMBO

Jij, als Kraanmachinist kijkt er al naar uit om mee te werken aan de verticale drainage werkzaamheden of andere grondverzet projecten

Machinist Onkruidbestrijding

Stolwijk
2800 - 3000
40 uur
VMBO

Als buitenmens zorg jij dat bijvoorbeeld de berm van een weg er weer strak uitziet!

Kraanmachinist

Alblasserdam
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Heb je ervaring op de kraan en wil je graag binnen werken? Als Kraanmachinist verwerk je afval en draai je papier op de sorteerlijn. 

Shovel Machinist

Alblasserdam
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Je rijdt op een grote shovel en werkt mee met het recyclen van papier en plastic. Met jouw skills ligt alles op de juist plek.

Groenvoorziener

Hendrik Ido Ambacht
2300 - 2500
37 uur
MBO

Dagelijks buiten aan de slag en elke dag iets anders? Als Groenvoorziener onderhoud je veel parken en plantsoenen bij jou in de buurt! 

Shovelmachinist

Stuurmanskunst. Dat is één van de belangrijkste dingen die moet kunnen als shovelmachinist of machinist grondverzet. Met een joystick stuur je namelijk een grote machine aan. Meestal een shovel of een graafmachine. Vaak werk je op bouwplaatsen om sleuven te graven. Een goede shovelmachinist is goud waard!

Je kunt verschillende mbo-opleidingen volgen. Je begint op met de mbo-opleiding vakman GWW. Heb je die opleiding eenmaal afgerond dan kan je doorstromen naar de opleiding machinist grondverzet. Dit is een BBL-traject waarbij je tegelijkertijd werkt en leert.

Lijkt het jou wel wat om zo’n grote machine te besturen? Of heb je er al ruime ervaring mee, maar zit je zonder werk? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters. Zij komen graag met jou in gesprek.