Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Sloper

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Sloper

Leerdam
2200 - 2600
40 uur
VMBO

De ene dag verwijder je oude badkamers en de andere dag werk je in gebouwen zoals oude universiteiten en gevangenissen. Deze worden bijvoorbeeld omgebouwd tot appartementen, erg afwisselend werk dus.

Steigerbouwer Junior

Krimpen aan den IJssel
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Jij werkt graag met je handen en buffelen op hoogte is voor jou ook geen probleem. Dan ziet je hier op de juiste plek!

Timmerman Leerling

Meerkerk
1950 - 2600
40 uur
MBO

Wil je vaardig worden in het vak van Timmerman van luxe woningen? Ben je klaar met de schoolbanken, en wil je gewoon leren in de praktijk? Lees dan verder voor Timmerman Leerling!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Betonboorder

Kapelle
2400 - 2800
40 uur
MBO

Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste collega’s. In deze functie is een rijbewijs niet noodzakelijk maar heeft wel de voorkeur. 

Medewerker Bouwplaats

Zevenbergschen Hoek
2400 - 2800
40 uur
MBO

Altijd al buiten willen werken met je handen? Heb je 2 rechterhanden en wil je graag monteren? Dan is deze vacature is 

Bouwmedewerker leerling

Sliedrecht
1600 - 2000
40 uur
VMBO

Jezelf letterlijk voor het blok zetten. Blokken lijmen, tekening leren lezen, op een bouwplaats actief zijn, stellen van muren en het vak van medewerker bouw vanuit de grond af aan leren. 

Bouwhulp

Nieuw-Lekkerland
1700 - 2100
40 uur
MBO

Ben jij meer iemand voor de afbouw? Of heb je interesse in een andere kant van de bouw? Bij dit bedrijf kun jij je ei zeker kwijt. Doorgroeien behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 

Medewerker Bouwplaats

Krimpen aan den IJssel
2250 - 2500
40 uur
VMBO

Je hebt als bouwplaatsmedewerker een afwisselende job. Je werkt in de buitenlucht en helpt betonboorders & slopers met het verrichten van de werkzaamheden.

Betonboorder / sloper

Kapelle
2600 - 2800
40 uur
MBO

Slopen van een badkamer, boren in het beton t.b.v. de bouw van een sluis, asfalt zagen langs te kant van de weg…. Voor een (leerling) betonboorder en sloper zoals jij is dit de wekelijkse afwisseling die je krijgt als je in deze functie aan de slag gaat! 

Timmerman Nieuwbouw

Meerkerk
2700 - 3000
40 uur
MBO

Nieuwbouw maar dan wat anders, zoek jij een nieuwe uitdaging zonder repeterend werk? Lees snel verder voor Timmerman bij dit gerenommeerde bedrijf.

Timmerman Nieuwbouw

Huizen
2700 - 3000
40 uur
MBO

Geen zin meer in repeterend werk? Dan is het bouwen van luxe villa’s de beste stap voor jou! Lees snel verder voor Timmerman Nieuwbouw bij dit gerenommeerde bedrijf.

Parketlegger Allround

IJsselstein
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Als Parketlegger Allround zal je allerlei vloeren verschillende patronen aanleggen. Je komt dagelijks bij bedrijven en particulieren over de vloer om een parket- of laminaatvloer te leggen. Je doet dit alleen of samen met een collega? Lees snel meer over deze vacature.

Sloper

Een oud schoolgebouw, een loods die bijna instort of een kantoorgebouw dat niet meer functioneert. Het is natuurlijk een open deur intrappen. Als sloper ben je bezig met slopen. Maar niet alles kan zomaar rücksichtslos kapot. Je weet wel beter. Als sloper voer je op een verantwoorde wijze sloopwerkzaamheden uit. Je moet bijvoorbeeld asbest verwijderen of instortingsgevaar herkennen. Meestal in opdracht van de klant. Vaak worden de gesloopte onderdelen gerecycled en opnieuw gebruikt.

Om sloper te worden kan je het beste de mbo-opleiding allround sloper volgen. Eventueel kan je in de praktijk nog doorgroeien naar de functie van springmeester. Als springmeester gebruik je bij het slopen springstoffen om een pand te slopen.

Lekker knallen in je nieuwe baan? Neem eens contact op met één van onze recruiters.