De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Straatmaker

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Grondwerker Infra

Pijnacker
Nieuw!
2400 - 2800
32 -
40 uur
VMBO

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij snel resultaat van je werk? Reageer dan snel op deze functie!

Grondwerker

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Jij bent onmisbaar bij het voorbereidend werk voor de nieuwe klus. Wil jij iedere dag een beetje mooier maken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Kraanmachinist

Hazerswoude-Dorp
Nieuw!
2000 - 2600
40 uur
MBO

Kan jij zorgvuldig te werk gaan en krijg jij er plezier van om als kraanmachinist aan de slag te gaan? Dan is dit de baan voor jou.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Medewerker Groenvoorziening

Hazerswoude Rijndijk
Nieuw!
1900 - 2550
40 uur
VMBO

Heb jij groene vingers? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is deze functie wat voor jou!

Grondwerker Kabels

Gorinchem
Nieuw!
1725 - 2300
40 uur
VMBO

Nog even een bakkie koffie in de keet en je gaat aan de slag met je team. Als Grondwerker Kabels speel je een belangrijke rol op het project.

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vind je het leuk om buiten te werken? Lees dan snel deze vacature! 

Groenvoorziener

Roosendaal
2250 - 2400
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Grondwerker

Bergschenhoek
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Straatje open breken, kabels aanleggen of bouwkavels afgraven. Variatie genoeg in deze baan als grondwerker. Voor wie graag in de buitenlucht werkt, is dit een uitstekende baan!

Hovenier Leerling

Naaldwijk
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Een uitdagende baan als Hovenier Leerling bij een prachtig hoveniersbedrijf?

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Opperman Stratenmaker Junior

Geldermalsen
1800 - 2400
40 uur
MBO

ls Opperman/Stratenmaker Junior ben je actief in regio Geldermalsen. De klussen verschillen van het opleveren van een nieuw binnenplein bij een verzorgingstehuis tot het aanleggen van een compleet nieuwe straat bij een winkelcentrum.

Straatmaker 

Zeg je nu straatmaker of stratenmaker? Wat ons betreft mag het allebei. Vaststaat is het dat je als straatmaker bezig bent met het aanleggen van straten. Tot 1500 vierkante meter. Vanaf die oppervlakte is het verplicht om machinaal te straten. Toch zul je nog genoeg klinkers, stoeptegels en betonbanden in handen hebben. Bij particulieren en bedrijven is er nog zat werk te doen. Tenzij het vriest, dan is de ondergrond te hard om fatsoenlijk te kunnen straten.  

Spierballen en doorzettingsvermogen. Dat heb vooral nodig om stratenmaker te worden. Maar een opleiding is ook niet weg natuurlijk. Volg daarom de mbo-opleiding stratenmaker/opperman. Daar leer de fijne kneepjes van het vak.  

Ben jij die spierbundel die wel een steentje kan verzetten? Er vast een plek waar jij helemaal tot bloei komt. Neem maar eens contact op met een Intro-recruiter.