De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Rotterdam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Rotterdam. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Rotterdam zorgt voor vaste banen

Eén van de jongste vestigingen van Intro Personeel is te vinden in de buurt van Rotterdam The Hague Airport. In het kantoor aan Corkstraat 46 kun je terecht als je baan zoekt (in de omgeving van) Vlaardingen, Schiedam, Den Haag of Delft. Klop gerust bij één van de recruiters aan. Ze zetten zich met hart en ziel in om voor jou een vaste baan te regelen.

De recruiters heten je van harte welkom om met jou te sparren over je loopbaan en wensen om ergens aan de slag te gaan. Met hun nuchtere blik zoeken zij samen met jou naar de beste opties. Zo zorgen zij voor de juiste match tussen kandidaat en toekomstige werkgever. Zodat jij met een gerust gevoel aan ’t werk gaat!

In de regio Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als normaal uitzendbureau voor Rotterdam en omgeving. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau in Rotterdam.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Rotterdam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Rotterdam

Elektromonteur

Rotterdam
Nieuw!
3000 - 3500
38 uur
MBO

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe of eerste uitdaging? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

Tig-lasser Samensteller

Rotterdam
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Samensteller Tig-lasser maak je de mooiste producten voor bedrijven en particulieren!

Procesoperator Asfalt

Rotterdam
2400 - 3700
40 uur
MBO

Dagelijks zie je als Procesoperator Asfalt heel wat tonnen asfalt en dakleer verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen voor de bouwsector. Ook wekt de installatie elektriciteit op. Jij als Procesoperator bent bezig met: sleutelen, schoonmaken en de installatie draaiende houden.