De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Rotterdam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Rotterdam. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Rotterdam zorgt voor vaste banen

Eén van de jongste vestigingen van Intro Personeel is te vinden in de buurt van Rotterdam The Hague Airport. In het kantoor aan Corkstraat 46 kun je terecht als je baan zoekt (in de omgeving van) Vlaardingen, Schiedam, Den Haag of Delft. Klop gerust bij één van de recruiters aan. Ze zetten zich met hart en ziel in om voor jou een vaste baan te regelen.

De recruiters heten je van harte welkom om met jou te sparren over je loopbaan en wensen om ergens aan de slag te gaan. Met hun nuchtere blik zoeken zij samen met jou naar de beste opties. Zo zorgen zij voor de juiste match tussen kandidaat en toekomstige werkgever. Zodat jij met een gerust gevoel aan ’t werk gaat!

In de regio Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als normaal uitzendbureau voor Rotterdam en omgeving. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau in Rotterdam.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Rotterdam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Rotterdam

Servicemonteur Kozijnen

Rotterdam
2500 - 3000
40 uur
MBO

Zoek jij een zelfstandige servicefunctie in de techniek? Lees dan snel verder.

Magazijnmedewerker Verkeerstechniek

Rotterdam
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar fysiek werk in een gezellige technische omgeving? Lees dan snel verder!

Groenvoorziening Medewerker

Rotterdam
2400 - 3000
37 -
40 uur
VMBO

Zelfstandigheid in je werk als  Medewerker Groenvoorziening in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder!