De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Intro Personeel

Solliciteren zonder CV

Wil je graag solliciteren zonder je CV achter te laten?

Vul het onderstaande formulier in en laat onze ervaren recruiters je helpen om de beste keuze te maken. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie! Solliciteer eenvoudig zonder je CV.

Wil je solliciteren zonder CV?

Bij Intro Personeel geloven we dat een persoon meer is dan alleen een CV. Het is mogelijk om te solliciteren zonder een CV in handen te hebben. We kijken naar jou als individu, naar je vaardigheden, je passies en je ambities. In plaats van een traditioneel CV te overleggen, moedigen we je aan om een gesprek met ons aan te gaan. Hierin kun je vertellen over je ervaringen, je doelen en wat je zoekt in een baan. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen jou en een potentiële werkgever. Dus, zelfs als je geen CV hebt, of als je denkt dat je CV je niet rechtvaardigt, Intro Personeel staat klaar om je te helpen je volgende carrièrestap te zetten. Laat het ontbreken van een CV je niet tegenhouden; jouw potentieel is wat echt telt.

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken
Intro Personeel
Reviews

Wij zorgen voor
blije werknemers.

Twijfel je of je wilt solliciteren via Intro Personeel? Laat onze werknemers je zelf vertellen waarom je er geen spijt van zult krijgen.