De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Bodegraven

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Bodegraven.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Alle vacatures in de plaats bodegraven.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Bijrijder Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2400 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij een echte teamspeler? Dan is deze baan zeker interessant, je mag namelijk samen met collega’s wegen afzetten en voorbereidende werkzaamheden doen in de verkeerstechniek. 

Zelfstandig Groenonderhouder

Bodegraven
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Als Zelfstandig Groenonderhouder ben jij degene die voor opdrachtgevers afgebakende terreinen opknapt.

Tekenaar Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2200 - 2900
40 uur
MBO

Is tekenen altijd jouw passie geweest? Of wil je graag leren tekenen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Tekenaar Junior

Bodegraven
2000 - 3000
40 uur
MBO

Zo, deze tekening is ook weer helemaal af. Jij bent net klaar met het tekenen van een nieuw schoolgebouw. Jippie! 

Operator

Bodegraven
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ombouwen van machinelijnen en het bewaken van de planning en de kwaliteit van het product.

Werkvoorbereider Timmerindustrie

Bodegraven
3000 - 4000
37.5 uur
MBO 3

Zie jij jezelf werken bij een jong bedrijf gericht op de productie en de levering van voornamelijk diverse soorten en maten kozijnen? Dan is dit een perfecte uitdaging voor jou!

Elektricien Kaasfabriek

Bodegraven
2500 - 3000
36 uur
MBO 3

Elektrotechniek is voor jou een makkie, zo gepiept. Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik snel door!

Kwaliteitsmedewerker Spuitgieterij

Bodegraven
3000 - 4000
40 uur
MBO 3

De kwaliteit waarborgen welke je de klant belooft. Daar ben jij verantwoordelijk voor. Lees snel verder wat nog meer je taken zijn. 

Koelmonteur

Bodegraven
2300 - 3500
40 uur
MBO 3

Binnen een mum van tijd de oorzaak van de storing vinden en deze oplossen. Als jij dit kunt is dit een interessante functie voor jou!

Dakdekker

Bodegraven
2200 - 2900
40 uur
VMBO

Heb je nog geen ervaring maar wil je graag dit vak leren? Of ben jij de ervaren persoon die we zoeken? Dan mag jij in de startblokken gaan staan en allereerst solliciteren!

Intro Personeel

Niet gevonden wat je zoekt?

Vacatures in Bodegraven

Bodegraven is een plaats in de provincie Zuid-Holland waar veel vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar vacatures in de logistiek, productie, bouw, techniek of groen, er is altijd wel een geschikte vacature in Bodegraven te vinden.

Bodegraven ligt in de provincie Zuid-Holland en de landstreek Groene Hart. Deze provincie en landstreek staan bekend om hun prachtige natuur en de vele mogelijkheden die er zijn.

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.
Intro Personeel Bodegraven buitenaanzicht van het pand.

Waarom het leuk is om bij vacatures in Bodegraven te werken?

Bodegraven is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel leuke winkels, restaurants en cafés. Ook is er een mooi park waar je heerlijk kunt wandelen. Bovendien zijn er veel vacatures in Bodegraven te vinden, waardoor je altijd wel een geschikte baan kunt vinden.

In het Groene Hart, het veenweidegebied in de Randstad dat zo wordt genoemd, ligt Bodegraven. Door de inwoners zelf ook wel Borreft genoemd. Samen met het dorp Reeuwijk vormt het Zuid-Hollandse dorp de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het belangrijkste product waar het dorp om bekend staat is kaas. Tot 2001 werd er dan ook een kaasmarkt in het dorp gehouden.  

Ook in de plaatsen rondom Bodegraven zijn veel vacatures te vinden. Zo zijn er vacatures in Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn en Nieuwerbrug aan de Rijn. Als je op zoek bent naar een baan in de buurt, dan is het zeker de moeite waard om ook deze plaatsen te bekijken.

Solliciteren bij Intro Personeel Bodegraven

Wil je graag solliciteren op een van de vacatures in Bodegraven? Dan kun je terecht bij Intro Personeel. Zij hebben een groot aanbod aan vacatures in Bodegraven en de omgeving. Zo kun je altijd wel een geschikte vacature vinden. Intro Personeel Bodegraven staat elke werkdag voor jou klaar!

Reviews vacatures Bodegraven

Bekijk alle reviews die mensen hebben gegeven aan Intro Personeel voor de vacatures in Bodegraven.

Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Als je ergens mee zit of een vraag hebt zijn ze altijd bereikbaar en helpen ze je ermee.

Erol Ozdemir

Ik ben erg tevreden over Intro Personeel. Ze reageren snel en zijn professioneel. Intro heeft voor mij  de geweldigste en leukste baan gevonden, waar ik nu nog steeds met erg veel plezier werk!

Johan Batenburg

Eerlijk en professioneel goed communicatieniveau, ik raad het ten zeerste aan…

Renato Monteiro

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Een erg goede ervaring gehad met Jenty Vink van Intro Personeel. Vanaf het kennismakingsgesprek en telefonisch contact, tot tijdens de sollicitatieprocedure en zelfs het contact op de startdatum. Heel erg tevreden en dank voor alle goede zorgen!

William van Oel

Intro Personeel werkt erg netjes en snel, de betalingen zijn op tijd en ze komen tot nu toe altijd hun woord na. Ze zijn vriendelijk en meedenkend en ik ben erg blij met dit uitzendbureau omdat ik via Intro een leuke baan heb kunnen vinden.

Patrick A.

Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro Personeel, waardoor de drempel erg laag was. Na een introductiegesprek kwam Jaco al snel met een passende vacature. Daarom beveel ik Intro graag aan bij mensen. Bedankt voor de goede verzorging!

Larissa Peterse

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, maar even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we al snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intro Personeel!

Bart Hoogstraten

Vorig jaar bij Intro gekomen, op zoek naar een vaste job, en gevonden. Fantastische begeleiding en alles goed geregeld.

Sander Thomas

Ze doen zeker hun uiterste best om je aan een leuke job te helpen, maar ook ( zeker niet onbelangrijk, want daar doe je het toch voor) om jou een passend salaris te kunnen bieden. Zijn altijd goed bereikbaar en als je een app stuurt wordt die ook snel beantwoordt. Kortom : ik ben heel tevreden over Intro.

Ruud Hollander

Ik had me CV op indeed gezet en via daar in contact gekomen met Intro. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek waar duidelijk uitgelegd werd waar Intro voor stond en hoe alles in ze werking gaat om me vervolgens kennis te laten maken met een aantal bedrijven waardoor ik nu bij een leuk bedrijf zit waar ik het goed naar me zin heb.

Mattew Lodder