De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Woerden

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Woerden.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De stad Woerden van bovenaf gelegen in de provincie Utrecht in Nederland. Een luchtfoto van de infrastructuur van de stad, waarbij het kasteel en de beroemde kerk te zien zijn.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Medewerker Customer Support

Woerden
2900 - 4100
40 uur
MBO

Ben jij graag de spin in het web en krijg je energie van een tevreden klant? Aarzel dan niet en solliciteer direct op deze functie!

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vind je het leuk om buiten te werken als Machinist? Lees dan snel deze vacature! 

Monteur Caravans

Woerden
2300 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij twee rechterhanden? En wil je daar graag gebruik van maken? Lees dan snel de vacature.

Orderpicker

Woerden
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Lijkt het jou nou super leuk om in een groot warehouse te werken als Orderpicker? Reageer dan snel op deze vacature!

Paneelbouwer

Woerden
2500 - 3300
40 uur
MBO 3

Ben jij altijd het technische brein achter een oplossing? Dan zoeken wij jou!

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vind je het leuk om buiten te werken? Lees dan snel deze vacature! 

Medewerker Klantenservice

Woerden
2300 - 3400
32 uur
MBO

Werk je graag met klanten en is jouw doel om de beste klantenservice te bieden? En heb je ervaring als Medewerker Klantenservice of Administratief Medewerker? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Werkplekbeheerder

Woerden
2400 - 2600
40 uur
MBO 3

Het verschil maken bij iemands oude dag! Dat is jouw dagelijkse missie. Je komt te werken bij een bedrijf in Woerden met als missie het leven van ouderen te verbeteren.

Constructiebankwerker Lasser

Woerden
2400 - 3200
40 uur
MBO

Je hebt net een tekening gekregen en jij weet gelijk wat je moet doen. Jij zet de bescherming op en je begint met lassen. Lijkt dit jou wat? 

Monteur Revalidatietechniek

Woerden
2000 - 2500
40 uur
MBO 3

Het verschil maken bij iemands oude dag! Dat is jouw dagelijkse missie. Je komt te werken bij een bedrijf in Woerden met als missie het leven van ouderen te verbeteren.

Vacatures Woerden voor jou!

Intro Personeel heeft een ruim aanbod aan vacatures in Woerden en omgeving. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in Woerden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vacatures beschikbaar in verschillende sectoren, zoals de techniek, logistiek, administratie en groenvoorziening.

Aanbod in omgeving

Woerden is een stad met veel bedrijvigheid en biedt daarom veel interessante carrièremogelijkheden. Naast Woerden zijn er ook andere plaatsen in de omgeving waar je mogelijk interessante vacatures kunt vinden, zoals Utrecht, Nieuwegein, Gouda en Alphen aan den Rijn. Deze steden zijn goed bereikbaar vanuit Woerden en bieden ook veel mogelijkheden voor werkzoekenden.

Over Intro Personeel

Bij Intro Personeel gaan we verder dan alleen het aanbieden van vacatures. Wij helpen je bij het vinden van een baan die bij jou past en ondersteunen je gedurende het hele sollicitatieproces. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een baan waar jij gelukkig van wordt. Een ander voordeel van Intro Personeel is onze persoonlijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om onze kandidaten goed te leren kennen, zodat we weten wat hun wensen en behoeften zijn.

Werken in de groenvoorziening en bezig met het snoeien van een heg.
Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.

Intro Personeel Bodegraven

Intro Personeel Bodegraven is een toonaangevend uitzendbureau dat zich richt op het bemiddelen van personeel in verschillende sectoren. Onze vestiging in Bodegraven is gevestigd in het hart van het Groene Hart en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor de vacatures in Woerden, kan je altijd bij onze vestiging terecht voor vragen!