De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Zoetermeer

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Zoetermeer.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Snowworld in Zoetermeer ligt in lansingerland
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Medewerker Veiligheid

Zoetermeer
2400 - 3250
40 uur
VMBO

Houd jij van licht sleutelwerk en vind je veiligheid om de werkvloer ook erg belangrijk? Lees dan snel verder.

Werkvoorbereider

Zoetermeer
2200 - 3500
38 uur
MBO

Op het zonnetje ben jij naar werk gereden. Na een bak koffie begint de dag. De metalen platen liggen er weer klaar voor. De machine staat aan, daar gaan we weer! 

Tekenaar

Zoetermeer
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Tekenaar, zorg jij dat de tekeningen er makkelijk en efficiënt uitzien. Deze kun je zelfs bewonderen op locatie! Lees snel verder!

Verkoper binnendienst

Zoetermeer
2500 - 3800
40 uur
MBO

Veel contact hebben met de klanten. Daar wordt je enthousiast van als verkoper binnendienst. Meer weten? lees dan snel verder.  

Productiemedewerker ICT

Zoetermeer
2400 - 2450
38 uur
VMBO

Ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om controles uit te voeren in de elektronica? Dan hebben wij de geschikte vacature voor je. 

Signmaker

Zoetermeer
2500 - 3000
40 uur
MBO

Op naar huis! Jij hebt vandaag weer heerlijk netjes logo’s geplakt. Word jij hier nou ook enthousiast van? Lees verder!

Logistiek Medewerker

Zoetermeer
2300 - 2600
38 uur
VMBO

Altijd al tussen de elektronica willen rijden? Dan is dit precies wat jij zoekt.

Werkplaatstimmerman

Zoetermeer
2300 - 2900
40 uur
MBO

In een verwarmde en mooie schone werkplaats werk je hier aan producten die in het buiten leven worden gebruikt. Denk aan bankjes, veranda’s plantenbakken e.d. Je maakt in deze functie met diverse (hand)machines dus houtwerk op maat voor klanten.

Productie timmerman

Zoetermeer
1800 - 2700
40 uur
MBO

Productie timmerman

Orderpicker houthandel

Zoetermeer
1500 - 2500
40 uur
VMBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en vind je het fijn om in een magazijn bezig te zijn? Lees dan snel verder!  

Vacatures Zoetermeer voor jou

Ben je op zoek naar vacatures in Zoetermeer? Bij Intro Personeel helpen we je graag verder in je zoektocht naar een baan die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een technische, administratieve of logistieke functie, wij hebben vacatures in Zoetermeer en omgeving voor verschillende vakgebieden.

Werkwijze

Als je bij ons solliciteert op een van onze vacatures in Zoetermeer, dan kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. We kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar wie jij als persoon bent en wat jouw wensen en behoeften zijn. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we de vacatures in Zoetermeer vinden die het beste bij jou passen.

Onze vacatures in Zoetermeer variëren van administratieve functies tot technische en logistieke functies. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor magazijnmedewerkers, lassers, productiemedewerkers en administratief medewerkers. Wat jouw specialiteit ook is, bij ons vind je vacatures in Zoetermeer die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Vacatures omgeving Zoetermeer

Bovendien hebben we niet alleen vacatures in Zoetermeer, maar ook in omliggende plaatsen zoals Delft, Pijnacker en Bleiswijk. Als je dus niet per se in Zoetermeer zelf wilt werken, dan hebben we nog steeds voldoende mogelijkheden voor je.

Ben jij dus op zoek naar vacatures in Zoetermeer en omgeving? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Bij Intro Personeel helpen we je graag verder in je zoektocht naar een baan waar je met plezier naartoe gaat en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.

lasser die het metaal bewerkt.