De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Zoetermeer

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Zoetermeer.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Snowworld in Zoetermeer ligt in lansingerland
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Planner

Zoetermeer
2800 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij degene die er altijd voor zorgt dat er weer orde te vinden is binnen een hoop chaos? Dan zoeken wij jou! Solliciteer snel!

Werkvoorbereider

Zoetermeer
2200 - 3500
38 uur
MBO 3

Op het zonnetje ben jij naar werk gereden. Na een bak koffie begint de dag! e metalen platen liggen er weer klaar voor. De machine staat aan, daar gaan we weer! 

Productie Coördinator

Zoetermeer
2500 - 3600
40 uur
MBO 3

Zie jij snel hoe een proces kan worden geoptimaliseerd? En ben je ook gemotiveerd om deze uit te voeren? Dan is de passende baan voor jou!

Verkoper binnendienst

Zoetermeer
2500 - 3800
40 uur
MBO

Veel contact hebben met de klanten. Daar wordt je enthousiast van als verkoper binnendienst. Meer weten? lees dan snel verder.  

Tekenaar 3D

Zoetermeer
2300 - 4000
40 uur
MBO 3-4

Heb jij het inzicht om een goede 3D-tekening te maken, en ben jij een echte teamplayer? Dan is deze vacature interessant!

Medewerker Veiligheid

Zoetermeer
2500 - 3250
40 uur
VMBO

Vind jij veiligheid op de werkvloer ook erg belangrijk? Dan is deze functie precies wat jij zoekt. Lees dan snel verder!

Orderpicker Houthandel

Zoetermeer
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en vind je het fijn om buiten bezig te zijn? Lees dan snel verder!  

Productie Coördinator

Zoetermeer
2500 - 3600
40 uur
MBO

Zie jij snel hoe een proces kan worden geoptimaliseerd? En ben je ook gemotiveerd om deze uit te voeren? Dan is de passende baan voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst

Zoetermeer
2500 - 3600
32 -
40 uur
MBO

Word jij gelukkig van tevreden klanten? Vind jij het ook leuk om je bezig te houden met het orderproces? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Productiemedewerker ICT

Zoetermeer
2400 - 2450
38 uur
VMBO

Ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om controles uit te voeren in de elektronica? Dan hebben wij de geschikte vacature voor je. 

Vacatures Zoetermeer voor jou

Ben je op zoek naar vacatures in Zoetermeer? Bij Intro Personeel helpen we je graag verder in je zoektocht naar een baan die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een technische, administratieve of logistieke functie, wij hebben vacatures in Zoetermeer en omgeving voor verschillende vakgebieden.

Werkwijze

Als je bij ons solliciteert op een van onze vacatures in Zoetermeer, dan kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. We kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar wie jij als persoon bent en wat jouw wensen en behoeften zijn. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we de vacatures in Zoetermeer vinden die het beste bij jou passen.

Onze vacatures in Zoetermeer variëren van administratieve functies tot technische en logistieke functies. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor magazijnmedewerkers, lassers, productiemedewerkers en administratief medewerkers. Wat jouw specialiteit ook is, bij ons vind je vacatures in Zoetermeer die aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Vacatures omgeving Zoetermeer

Bovendien hebben we niet alleen vacatures in Zoetermeer, maar ook in omliggende plaatsen zoals Delft, Pijnacker en Bleiswijk. Als je dus niet per se in Zoetermeer zelf wilt werken, dan hebben we nog steeds voldoende mogelijkheden voor je.

Ben jij dus op zoek naar vacatures in Zoetermeer en omgeving? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Bij Intro Personeel helpen we je graag verder in je zoektocht naar een baan waar je met plezier naartoe gaat en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.

lasser die het metaal bewerkt.