Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Bezorger/ Chauffeur/ Koerier

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
Nieuw!
1850 - 2750
40 uur
VMBO

Wil jij resultaat zien van je werk? Heb jij groene vingers? In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Groenvoorziening Medewerker eruit ziet.

Magazijnmedewerker

Benschop
Nieuw!
1950 - 2550
38 uur
MBO

Wat werk je toch in een mooi magazijn. Alle laatste hightech snufjes, precies wat jij nodig hebt als Magazijnmedewerker Warehouse. Lees snel verder en solliciteer.

Heftruckchauffeur

Klundert
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Geen moeite met rijden? Kom dan werken als heftruckchauffeur! Je bent dagelijks bezig met de opslag van goederen uit de olie industrie. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Machinist Mobiele Kraan

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Het is nog koud en fris deze morgen als je ‘jouw’ kraan instapt. Al weken ben je aan ’t werk op een mooi project in het midden van het land en deze dag zal het niet anders zijn. Ondanks de grootte van het project zijn het afwisselende dagen.

Heftruckchauffeur

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Kom jij het beste uit de verf als Heftruckchauffeur? Ben jij een fitte logistiek medewerker, magazijnmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!  

Logistiek Medewerker

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
MBO

In deze logistieke functie heb jij een spetterende baan! Je werkt namelijk bij een bedrijf in de verfproductie. Ben jij goed op de heftruck en heb je logistiek inzicht? Lees dan snel verder!

Chauffeur Trekker

Alblasserdam
1900 - 2300
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als trekker chauffeur zit jij op de tractor bij groenwerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse projecten in de regio. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen om in de toekomst meerdere machines te bedienen.

Voorman Groenvoorziening

Alblasserdam
2200 - 2700
37 uur
MBO

Jij en jouw ploeg zijn hard aan het werk om alles weer netjes te krijgen! Terwijl een collega met de bosmaaier bezig is, en 2 anderen staan te schoffelen kijk jij als Voorman Groenvoorziening even tevreden rond.

Groenvoorziener

Noordeloos
1700 - 2300
37 uur
MBO

Vandaag is zo’n werkdag waar je telkens van geniet. Vanochtend ga je met de bosmaaier aan de slag. Op de plekken waar je collega met de grasmaaier niet kan komen, kom jij wel. Zo maai je de ruige tukken rondom bomen, tussen struiken en slootkanten. Zo zorg je er samen voor dat de buitenruimte van […]

Machinist Groenvoorziening

Krimpen aan den IJssel
2100 - 2400
40 uur
MBO

Als Machinist in de groenvoorziening vind jij het prachtig om het gazon of plantsoen zo netjes mogelijk achter te laten. Dit alles doe je lekker in de buitenlucht op de mooiste machines.

Terreinmedewerker Haven

Rotterdam
2000 - 2500
40 uur
MBO

Lekker buiten werken in het havengebied van Rotterdam? Zoek dan niet verder! 

Heftruckchauffeur

Heinenoord
2200 - 2500
38 uur
VMBO

Als Heftruckchauffeur aan de slag bij een leuke en fijne houthandel in Heinenoord? Lees dan snel verder

Bezorger, chauffeur & koerier 

Wie van kilometers maken houdt, is bij het beroep koerier en bezorger helemaal aan het goede adres. Daar gaat het ook om: het efficiënt vinden van het juiste adres. Als koerier zorg je ervoor dat een besteld product op de juiste tijd en adres wordt geleverd. Zo is de klant blij, maar ook de opdrachtgever. Vaak werk je in een rayon of werkgebied.  

Wat écht noodzakelijk is om koerier of bezorger te worden is een B-rijbewijs, al kan een logistieke opleiding zeker handig zijn.   

Koerier of bezorger worden? Bel eens met een recruiter van Intro.