Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Bezorger/ Chauffeur/ Koerier

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Technisch Magazijnmedewerker

Numansdorp
Nieuw!
1900 - 2700
39 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je samen met je collega’s in het warehouse. Wil jij weten wat je allemaal doet? Lees dan snel verder.

Logistiek Medewerker

Schiedam
Nieuw!
2200 - 3000
40 uur
MBO

Zorgen dat alle interne logistieke processen goed lopen. Mensen aan de balie helpen en inkopen van goederen. In deze baan doe je het allemaal!

Heftruckchauffeur

Kapelle
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Je hebt net de vrachtwagen gelost en je rijdt nu op jouw heftruck richting het magazijn. Dagelijks rij je van links naar rechts om alle goederen op de juiste plaats te krijgen. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Orderpicker Technische Groothandel

Waddinxveen
1800 - 2250
40 uur
MBO

Van het uitpakken en tellen van binnengekomen producten, tot het klaarzetten van de orders voor transport dat is wat deze vacature zo afwisselend en leuk maakt. 

Magazijnmedewerker Warehouse

Benschop
1950 - 2550
38 uur
MBO

Wat werk je toch in een mooi magazijn! Alle laatste hightech snufjes, precies wat jij nodig hebt als Magazijnmedewerker Warehouse.

Heftruckchauffeur Houthandel

Utrecht
2150 - 2450
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Heftruckchauffeur Houthandel ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Zoek je per direct werk? Lees dan verder.

Magazijnmedewerker Veiligheidsmaterialen

Vianen
2100 - 2300
40 uur
MBO

Een brede magazijn functie in een schone omgeving? Een wereld op z’n best zonder asbest? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Magazijnmedewerker Veiligheidsmaterialen!

Logistiek Teamleider Veiligheidsmaterialen

Vianen
2300 - 2800
40 uur
MBO

Een brede magazijn functie in een schone omgeving? Een wereld op z’n best zonder asbest? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Logistiek Teamleider Veiligheidsmaterialen!

Heftruckchauffeur

Kapelle
2100 - 2400
40 uur
VMBO

Zorgvuldig met de heftruck zorgen voor intern transport en het laden/lossen van vrachtwagens, jij weet als geen ander hoe het werkt!

Heftruckchauffeur

Buren
2450 - 2800
40 uur
VMBO

De eerste collegae staan klaar om op weg te gaan naar een mooie klus en dat vindt jij als heftruckchauffeur prachtig. Met je heftruck laad je de slangen, buizen, pompen en alles wat nodig is voor een klus in de vrachtwagen

Heftruckchauffeur

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij een logistiek medewerker die graag afwisselend werk doet? Ben jij op zoek naar een baan in de dagdienst? Dan komen wij graag met jou in contact!

Logistiek medewerker Junior

Bunnik
1250 - 2050
40 uur
VMBO

Zoek je een mooie leerwerk plek voor je BBL opleiding? Als Logistiek medewerker Junior bij een Houthandel kan je mooie stappen zetten. Ben je uit het juiste hout gesneden voor dit werk? Lees dan snel verder.

Bezorger, chauffeur & koerier 

Wie van kilometers maken houdt, is bij het beroep koerier en bezorger helemaal aan het goede adres. Daar gaat het ook om: het efficiënt vinden van het juiste adres. Als koerier zorg je ervoor dat een besteld product op de juiste tijd en adres wordt geleverd. Zo is de klant blij, maar ook de opdrachtgever. Vaak werk je in een rayon of werkgebied.  

Wat écht noodzakelijk is om koerier of bezorger te worden is een B-rijbewijs, al kan een logistieke opleiding zeker handig zijn.   

Koerier of bezorger worden? Bel eens met een recruiter van Intro.