De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Remco de Kort

Gymleraar. Dat wilde Remco worden toen hij nog jong was. En hij werd het ook. Totdat hij bij Intro aan de slag ging als recruiter. In die functie is hij ‘een gelukkig mens’: “Ik heb graag contact met mensen.”

Dat Remco graag met mensen werkt, is aan alle kanten duidelijk. Ook in zijn eerdere werk als gymleraar in Lelystad was dat al zo. Daar gaf hij les aan mensen met een beperking. Via zijn zwager kwam hij bij Intro Personeel terecht.

“Contact met mensen is iets wat ik graag heb en daarom heb ik ook voor Intro gekozen.” Hij heeft dan ook volop plezier in zijn werk. “Mijn baan is erg divers. De ene keer zit je met een starter aan tafel die je helpt om een keuze te maken, de andere keer met een bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Allemaal erg leuk. Tel daarbij mijn erg gezellige en leuke collega’s op en ik ben een gelukkig mens.”

Remco is getrouwd en vader van twee kinderen. “Als ik buiten het zorgdragen voor mijn gezin nog tijd over heb, mag ik graag markten afstruinen naar mooie oude spulletjes die ik dan weer doorverkoop.”