De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Elektromonteur

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Tester

IJsselstein
2700 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Tester in de machinebouw? Dit is je kans! Lees snel verder en solliciteer.

Monteur Buitendienst

Benschop
2800 - 3575
38 uur
MBO

Als Monteur Buitendienst is het logisch dat jij graag aan voertuigen sleutelt. Ben jij graag  onderweg naar klanten en los jij graag storingen op? Dan is dit je kans! Grijp deze kans door nu te solliciteren. 

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dorderecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel de onderstaande vacature.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Servicemonteur Afvalpersmachines

Werkendam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Vanuit je eigen huis start je nieuwe werkdag, wat wil je nog meer? Aangekomen bij je eerste klant, ga jij als Service Monteur Afvalverwerkingsmachines direct aan de slag.

Monteur Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Samen met je collega de weg op om de klus te klaren. Daarna weer snel de bus in om de volgende weg af te zetten. Lijkt dit jou leuk? Lees dan snel verder. 

Monteur PDI

Benschop
2500 - 3000
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur PDI !

Monteur Verkeersmaatregelen

Ede
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Vind jij het lekker om met je handen bezig te zijn en werk je graag buiten? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Servicemonteur Lieren

Sliedrecht
2600 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging voor gevorderden? Solliciteer dan direct en weet wie ga jjj binnenkort aan de slag als servicemonteur.

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3400
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur Meeneemvorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Liftmonteur

Alphen aan den Rijn
2200 - 2900
40 uur
MBO

Traplopen.. daar wordt niemand blij van. Gelukkig zorg jij  dat iedereen de lift kan gebruiken. Dit houdt in dat je storingen gaat oplossen en probeert te voorkomen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees snel verder!

Assemblagemedewerker Pompen

Waardenburg
2300 - 2800
40 uur
MBO

Goede pompen afleveren. Daar gaat het in deze baan om als montagemedewerker en assemblagemedewerker pompen. Met jouw kennis van techniek is dat een fluitje van een cent. Van dit werk geniet jij! 

Assemblagemedewerker Pompen

Waardenburg
2300 - 2800
40 uur
MBO

Goede pompen afleveren. Daar gaat het in deze baan om als montagemedewerker en assemblagemedewerker pompen. Met jouw kennis van techniek is dat een fluitje van een cent. Van dit werk geniet jij! 

Werken als elektromonteur

Aan boord van een schip, in een schoolgebouw of in een auto. Er zijn maar weinig plekken te bedenken waar géén elektriciteit is. Bij de vacatures elektromonteur of monteur elektrotechniek ben je elke dag bezig met de reparatie of installatie van elektrische apparaten of installaties. Bij de vacatures elektromonteur werk je heel vaak op locatie, omdat daar de installaties of apparaten staan. Met een werkbus rijd je van klus naar klus. De meest gevolgde opleiding om elektricien te worden is de beroepsopleiding Elektrotechniek. Deze BBL-opleiding is op mbo-niveau 2. Hierbij ga je per week vier dagen naar ’t werk en één dag naar school. Bij veel van de vacatures elektromonteur van Intro Personeel is het mogelijk om het te combineren met een opleiding.

Salaris voor de vacatures elektromonteur

Bij de vacatures als elektromonteur van Intro Personeel verdient een werknemer gemiddeld € 2.500 bruto per maand. In het geval dat je een starter bent, is het mogelijk dat het brutoloon onder dit maandloon zit. Uiteraard kan een ervaren elektricien boven de € 3.200 bruto per maand verdienen door zijn kennis en vaardigheden. Lees je om die reden goed in bij de vacatures elektromonteur, voordat je solliciteert!

Werknemer aan de slag als elektromonteur.

Veelgestelde vragen voor de vacatures elektromonteur

Meestal volgen elektriciens in opleiding de BBL-opleiding elektrotechniek niveau 2.

Het is moeilijk om zonder kennis en ervaring te beginnen bij vacatures in de elektrotechniek. Gelukkig biedt Intro Personeel opleidingsmogelijkheden: Intro Academy.

Er zit geen verschil in beide functies, omdat een elektromonteur soms ook wel elektricien wordt genoemd. Andere synoniemen zijn: monteur elektrotechniek of monteur elektrische installaties.

Een opleiding in de elektrotechniek op mbo of hbo niveau duurt gemiddeld drie tot vier jaar.

Doorgroeimogelijkheden voor de vacatures elektromonteur

Naar mate een elektrotechnische monteur zijn kennis vergroot, kan hij doorgroeien naar vacatures als teamleider elektricien of zelfs werkvoorbereider/ projectleider elektrotechniek. Dit betekent inderdaad dat je een stuk meer gaat verdienen door de promotie. Zeker bij de vacatures van de projectleiders in de elektrotechniek. Dit salaris kan gemiddeld wel € 4.330 bruto per maand zijn.

Om door te groeien is het uiteraard belangrijk dat jouw kennis verhoogd door middel van een opleiding. Intro Personeel biedt opleidingsmogelijkheden voor de vacatures elektromonteur. Meer informatie over Intro Academy? Neem dan snel contact op met een onze enthousiaste recruiter. Hij spreek je graag!