De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Elektromonteur

Wil jij aan de slag als Elektromonteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Elektromonteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur elektrotechniek

Gouda
3000 - 4000
38 uur
MBO

Ben jij een Elektricien die klaar is voor iets nieuws? Kom werken bij dit bedrijf  en gebruik jouw kennis in een baan met afwisseling en toekomst!

Monteur Werkplaats

Geldermalsen
2400 - 3500
40 uur
VMBO

Een nieuwe kans voor monteurs! Ben je handig met sleutelen aan machines en voertuigen. Lees dan snel verder! 

Monteur Klimaatinstallaties

IJsselstein
2500 - 3200
40 uur
MBO

Klaar voor je volgende stap als monteur? Lees dan snel verder.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Inspecteur Elektrotechniek

Barendrecht
2500 - 4500
40 uur
MBO

In deze functie kom je op toffe locaties om verschillende installaties te inspecteren. Heb jij kennis van Elektro en lijkt een functie van Inspecteur je wel wat? Lees dan snel verder! 

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel deze vacature.

Monteur Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Samen met je collega de weg op om de klus te klaren. Daarna weer snel de bus in om de volgende weg af te zetten. Lijkt dit jou leuk? Lees dan snel verder. 

Monteur Verkeersmaatregelen

Rotterdam
2300 - 3200
40 -
40 uur
VMBO

Buiten werken aan veilig verkeer in Nederland? Lees dan snel verder en kom alles te weten over deze toffe functie!  

Onderhoudsmonteur

Capelle aan den IJssel
3200 - 3900
40 uur
MBO

Heb jij twee rechterhanden en wil je een nieuw vak leren? Of heb jij al ervaring als onderhoudsmonteur en zoek je iets nieuws? Lees dan snel verder!  

Coördinator Techniek

Moerdijk
2800 - 3800
40 uur
MBO

Een uitdagende functie waarbij jij de aangewezen persoon bent om alle processen in de werkplaats goed te begeleiden en je klant op de hoogte te houden van de voortgang. 

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Opzoek naar een ‘coole’ baan als monteur koeltechniek?  lees dan snel verder!

Service Engineer Scheepvaart

Barendrecht
2500 - 3700
40 uur
MBO

Ben jij de service Engineer die de technische uitdagingen van de scheepvaart aankan? Lees hier verder.

Werken als elektromonteur

Aan boord van een schip, in een schoolgebouw of in een auto. Er zijn maar weinig plekken te bedenken waar géén elektriciteit is. Bij de vacatures elektromonteur of monteur elektrotechniek ben je elke dag bezig met de reparatie of installatie van elektrische apparaten of installaties. Bij de vacatures elektromonteur werk je heel vaak op locatie, omdat daar de installaties of apparaten staan. Met een werkbus rijd je van klus naar klus. De meest gevolgde opleiding om elektricien te worden is de beroepsopleiding Elektrotechniek. Deze BBL-opleiding is op mbo-niveau 2. Hierbij ga je per week vier dagen naar ’t werk en één dag naar school. Bij veel van de vacatures elektromonteur van Intro Personeel is het mogelijk om het te combineren met een opleiding.

Salaris voor de vacatures elektromonteur

Bij de vacatures als elektromonteur van Intro Personeel verdient een werknemer gemiddeld € 2.500 bruto per maand. In het geval dat je een starter bent, is het mogelijk dat het brutoloon onder dit maandloon zit. Uiteraard kan een ervaren elektricien boven de € 3.200 bruto per maand verdienen door zijn kennis en vaardigheden. Lees je om die reden goed in bij de vacatures elektromonteur, voordat je solliciteert!

Werknemer aan de slag als elektromonteur.

Veelgestelde vragen voor de vacatures elektromonteur

Meestal volgen elektriciens in opleiding de BBL-opleiding elektrotechniek niveau 2.

Het is moeilijk om zonder kennis en ervaring te beginnen bij vacatures in de elektrotechniek. Gelukkig biedt Intro Personeel opleidingsmogelijkheden: Intro Academy.

Er zit geen verschil in beide functies, omdat een elektromonteur soms ook wel elektricien wordt genoemd. Andere synoniemen zijn: monteur elektrotechniek of monteur elektrische installaties.

Een opleiding in de elektrotechniek op mbo of hbo niveau duurt gemiddeld drie tot vier jaar.

Doorgroeimogelijkheden voor de vacatures elektromonteur

Naar mate een elektrotechnische monteur zijn kennis vergroot, kan hij doorgroeien naar vacatures als teamleider elektricien of zelfs werkvoorbereider/ projectleider elektrotechniek. Dit betekent inderdaad dat je een stuk meer gaat verdienen door de promotie. Zeker bij de vacatures van de projectleiders in de elektrotechniek. Dit salaris kan gemiddeld wel € 4.330 bruto per maand zijn.

Om door te groeien is het uiteraard belangrijk dat jouw kennis verhoogd door middel van een opleiding. Intro Personeel biedt opleidingsmogelijkheden voor de vacatures elektromonteur. Meer informatie over Intro Academy? Neem dan snel contact op met een onze enthousiaste recruiter. Hij spreek je graag!