De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Elektromonteur

Wil jij aan de slag als Elektromonteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Elektromonteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assemblage monteur

Roosendaal
2600 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een kei in puzzelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als assemblage medewerker bij ons ben je de held van de werkvloer. Je zet niet alleen de mooiste machines in elkaar, maar ook een glimlach op het gezicht van onze klanten. Solliciteer nu en word de onmisbare schakel in ons productieproces!

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
2200 - 3200
45 uur
MBO

Als Servicemonteur Dentale Apparaten kom jij dagelijks de tandartspraktijk binnen lopen. Jij sleutelt namelijk aan alle apparaten die in zo’n praktijk staan.

Monteur buitendienst

Benschop
2700 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij een technische monteur en heb je een passie voor klimaattechniek? Lees dan snel verder voor de functie van Airco Monteur!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hulpmonteur

Houten
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Net klaar met school of opzoek naar een nieuwe technische uitdaging? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Buitendienst Monteur

Rotterdam
2500 - 3000
38.75 uur
MBO

Het monteren en aansluiten van de producten bij de klant op locatie.

Service Monteur

Nieuwegein
3100 - 4100
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Bijrijder Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2400 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij een echte teamspeler? Dan is deze baan zeker interessant, je mag namelijk samen met collega’s wegen afzetten en voorbereidende werkzaamheden doen in de verkeerstechniek. 

Servicemonteur Banden

Kapelle
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij het liefst onderweg met je mobiele werkplaats, om klanten weer op de weg te krijgen met nieuwe of gerepareerde banden? Lees dan snel verder en wellicht wordt jij onze nieuwe service monteur!

Assemblage monteur EV voertuigen

Benschop
2400 - 3250
38 uur
MBO

Word jij enthousiast tijdens het assembleren van elektrische voertuigen? Als Assemblage monteur  EV voertuigen in Benschop werk je dagelijks aan de assemblage van elektrische voertuigen en hoog voltage EV-systemen.

Assemblagemonteur Machinebouw

Numansdorp
2400 - 3400
39 uur
MBO

Opbouwen van grote kipmachines. Dat is wat jij in deze functie gaat doen. Je doet dit bij een groot bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien.

Werken als elektromonteur

Aan boord van een schip, in een schoolgebouw of in een auto. Er zijn maar weinig plekken te bedenken waar géén elektriciteit is. Bij de vacatures elektromonteur of monteur elektrotechniek ben je elke dag bezig met de reparatie of installatie van elektrische apparaten of installaties. Bij de vacatures elektromonteur werk je heel vaak op locatie, omdat daar de installaties of apparaten staan. Met een werkbus rijd je van klus naar klus. De meest gevolgde opleiding om elektricien te worden is de beroepsopleiding Elektrotechniek. Deze BBL-opleiding is op mbo-niveau 2. Hierbij ga je per week vier dagen naar ’t werk en één dag naar school. Bij veel van de vacatures elektromonteur van Intro Personeel is het mogelijk om het te combineren met een opleiding.

Salaris voor de vacatures elektromonteur

Bij de vacatures als elektromonteur van Intro Personeel verdient een werknemer gemiddeld € 2.500 bruto per maand. In het geval dat je een starter bent, is het mogelijk dat het brutoloon onder dit maandloon zit. Uiteraard kan een ervaren elektricien boven de € 3.200 bruto per maand verdienen door zijn kennis en vaardigheden. Lees je om die reden goed in bij de vacatures elektromonteur, voordat je solliciteert!

Werknemer aan de slag als elektromonteur.

Veelgestelde vragen voor de vacatures elektromonteur

Meestal volgen elektriciens in opleiding de BBL-opleiding elektrotechniek niveau 2.

Het is moeilijk om zonder kennis en ervaring te beginnen bij vacatures in de elektrotechniek. Gelukkig biedt Intro Personeel opleidingsmogelijkheden: Intro Academy.

Er zit geen verschil in beide functies, omdat een elektromonteur soms ook wel elektricien wordt genoemd. Andere synoniemen zijn: monteur elektrotechniek of monteur elektrische installaties.

Een opleiding in de elektrotechniek op mbo of hbo niveau duurt gemiddeld drie tot vier jaar.

Doorgroeimogelijkheden voor de vacatures elektromonteur

Naar mate een elektrotechnische monteur zijn kennis vergroot, kan hij doorgroeien naar vacatures als teamleider elektricien of zelfs werkvoorbereider/ projectleider elektrotechniek. Dit betekent inderdaad dat je een stuk meer gaat verdienen door de promotie. Zeker bij de vacatures van de projectleiders in de elektrotechniek. Dit salaris kan gemiddeld wel € 4.330 bruto per maand zijn.

Om door te groeien is het uiteraard belangrijk dat jouw kennis verhoogd door middel van een opleiding. Intro Personeel biedt opleidingsmogelijkheden voor de vacatures elektromonteur. Meer informatie over Intro Academy? Neem dan snel contact op met een onze enthousiaste recruiter. Hij spreek je graag!