De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Niels Zondervan

Niels is zonder twijfel een opvallende verschijning. Zijn gezicht wordt gekenmerkt door een grote baard. En als je Niels wat leuks vertelt, kan je rekenen op een bulderende lach. De goedlachse kerel had nooit gedacht dat hij recruiter zou worden, maar hij is erg blij dat hij het toch is geworden.

Hoe dat komt? “Ik moet niet heel de dag tussen vier muren zitten”, zegt Niels. “Vroeger wilde ik boer worden. Net als mijn opa. Misschien nog wel liever boswachter. Want ik hield van vissen en vogels kijken. Als het maar buiten was. Nu trek ik er ook elke dag op uit. Het leuke is dat ik dan mensen met allerlei achtergronden spreek.”

Je hoeft je uiteraard niet af te vragen wat Niels in zijn vrije tijd doet: buiten in de natuur zijn. Steenuilen ringen, vlinders fotograferen, vogels kijken. Ook houdt hij van filosoferen en boeken lezen. Zijn levensmotto sluit hier mooi op aan: Carpe Diem (pluk de dag) et Momento Mori (gedenk te sterven).

Al het bovenstaande maakt hem een hele prettige gesprekspartner. Wil jij zelf eens ervaren wie er achter die baard schuilgaat? Neem dan even contact met hem op.

BOEK DIRECT EEN AFSPRAAK MET NIELS