De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Hulpmonteur

Wil jij aan de slag als Hulpmonteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Hulpmonteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
Solliciteer als één van de eerste!
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor de functie als Junior Kistenmaker uit het juiste hout gesneden!

Assemblagemedewerker Pompen

Waardenburg
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 2800
40 uur
MBO

Goede pompen afleveren. Daar gaat het in deze baan om als montagemedewerker en assemblagemedewerker pompen. Met jouw kennis van techniek is dat een fluitje van een cent. Van dit werk geniet jij! 

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
Solliciteer als één van de eerste!
2300 - 3200
45 uur
MBO

Ben jij klaar om de glimlach van onze klanten te verzekeren? Als Servicemonteur Dentale Apparaten speel je een cruciale rol in het onderhouden en repareren van essentiële apparatuur.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Kwaliteitscontroleur Graafmachines

Groot-Ammers
2300 - 3100
40 uur
MBO

Klaar is kees! Jij weet met jouw nauwkeurige en administratieve vaardigheden de hele checklist van technische onderdelen na te lopen. 

Monteur Elektro Domotica

Leerdam
2500 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor een schokkend avontuur in de wereld van elektro? Wij zoeken een energieke Monteur Elektro Domotica met een vonk voor techniek! Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw carrière kunt opladen!

Monteur Allround

Roosendaal
2500 - 3000
40 uur
VMBO

We zijn dringend op zoek naar jou! Heb je technisch inzicht en wil je ontwikkelen binnen de installatietechniek? Solliciteer direct!

Hekwerkmonteur

Hazerswoude-Dorp
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Vind jij het fijn om actief bezig te zijn tijdens je werk. En vind je zwaar fysiek werk niet erg? Lees dan snel verder.  

Bijrijder Verkeersmaatregelen

Vijfhuizen
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Samen met je collega de weg op om tijdelijke verkeersborden neer te zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een festival dat georganiseerd wordt! Op zoek naar een goed salaris en veel uren op de weg maken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Monteur Caravans

Woerden
2400 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij twee rechterhanden? En wil je daar graag gebruik van maken? Lees dan snel de vacature.

Fietsenmaker Leerling

S gravendeel
2400 - 2600
40 uur
MBO

Zoek jij een baan in de techniek waar je als je dat leuk vindt ook kan verkopen? Dan is Leerling Fietsenmaker wel wat voor jou!

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2400 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste Monteur Elektrische Voertuigen om ons team te versterken. Solliciteer snel! 

Voorman Uiterwaarden

Tilburg
2800 - 3300
40 -
40 uur
MBO

Ben jij een echte natuurliefhebber? Houd je van zeer afwisselend werk maar wel max. 8 uur per dag werken? Dan is ze baan iets voor jou!

Hulpmonteur

Een baan als hulpmonteur is een ideale baan om te beginnen met je loopbaan in de techniek. Als hulpmonteur krijg je het monteursvak namelijk geleerd uit de eerste hand. Een ervaren monteur brengt je de fijne kneepjes van het vak bij. Samen met de monteur ga je op pad om reparaties en onderhoud aan machines of apparaten uit te voeren of te installeren. Bij mensen thuis of bij bedrijven, fabrieken of andere plekken waar maar onderhoud nodig is.

Natuurlijk volg je als hulpmonteur meestal een technische opleiding. Welke hangt een beetje af in welke sector je werkzaam bent. Als je een opleiding volgt, kan je daarna zo gaan werken.

Sta jij te springen om aan de slag te gaan als hulpmonteur? Volg je hart en neem contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen jou zeker verder helpen.