Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Hulpmonteur

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Geluidswering

Geldermalsen
Nieuw!
2000 - 2500
40 uur
MBO

Twee rechterhanden en werken in de regio Geldermalsen, dat kan bij dit kleine bedrijf! Lees snel verder!

Servicemonteur Internationaal

Groot-Ammers
Nieuw!
2500 - 2800
40 uur
MBO

Geld verdienen en reizen door Europa, dat is dus echt mogelijk. Je hebt geluk dat je deze vacature leest.

Monteur Vangrail

Geldermalsen
Nieuw!
2250 - 2750
40 uur
MBO

Je werkdag als monteur vangrail begint op de zaak. Je begint als team van 5 met een lekker bakje koffie. Met elkaar zorgt dat je ervoor dat alle onderdelen op de bus geladen worden. Gereedschap compleet? Rijden maar!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Leerling

Dordrecht
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk

Dordrecht
2200 - 2900
40 uur
MBO

Uitdagend technisch werk, veel contact met klanten en veel verantwoordelijkheid! Dit is een korte omschrijving van deze mooie baan als Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk.

Servicemonteur Hang- en Sluitwerk

Rotterdam
2300 - 2900
40 uur
MBO

Zoek jij een zelfstandige servicefunctie in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Gevelmonteur leerling

Alblasserdam
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Heb jij technisch inzicht en houdt jij van montagewerkzaamheden? Heb je daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan kan je hier als gevelmonteur heerlijk aan de slag in de buitenlucht!

Monteur Junior

Boxtel
2100 - 2600
40 uur
MBO

Een vak leren, sociaal met opdrachtgevers communiceren en werken in de regio Tilburg/Eindhoven? In deze functie van Junior Monteur ga je met een ervaren Monteur Kozijnen mee op pad. Zo leer je alles op technisch gebied van het beslag van ramen, deuren en kozijnen. 

Servicemonteur Kozijnen

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Hang en Sluitwerk ben jij van grote waarde voor mensen die problemen hebben met hun slot, kozijn, raam of deur! Interesse? Lees dan snel verder.

Service Monteur Kranen

Breda
2500 - 3500
38 uur
MBO

Je werkt bij een internationaal bedrijf wat service verleent aan mobiele kranen. Wil jij deze service uitvoeren en vindt jij het heerlijk om over de wereld heen te gaan. Dan is deze vacature iets voor jou!

Servicemonteur Kozijnen

Boxtel
2300 - 2800
40 uur
MBO

Als ervaren servicemonteur ga je geen uitdaging uit de weg! Het betekend niet dat je alles weet maar je hebt wel de ervaring om de verantwoordelijkheid te pakken en zelfstandig te werken. Op het gebied van kunststof-, aluminium- en houten kozijnen weet je veel en daarom is is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Hulpmonteur

Een baan als hulpmonteur is een ideale baan om te beginnen met je loopbaan in de techniek. Als hulpmonteur krijg je het monteursvak namelijk geleerd uit de eerste hand. Een ervaren monteur brengt je de fijne kneepjes van het vak bij. Samen met de monteur ga je op pad om reparaties en onderhoud aan machines of apparaten uit te voeren of te installeren. Bij mensen thuis of bij bedrijven, fabrieken of andere plekken waar maar onderhoud nodig is.

Natuurlijk volg je als hulpmonteur meestal een technische opleiding. Welke hangt een beetje af in welke sector je werkzaam bent. Als je een opleiding volgt, kan je daarna zo gaan werken.

Sta jij te springen om aan de slag te gaan als hulpmonteur? Volg je hart en neem contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen jou zeker verder helpen.